11. Marts 2024 16:03
Jaunumi
Starptautiska konference par sankciju jautājumiem

Lai uzsvērtu FID jauno lomu sankciju jautājumos, FID sadarbībā ar Finanšu noziegumu un drošības pētījumu centru RUSI un Latvijas Ārpolitikas institūtu 19. martā organizē starptautisku sankciju konferenci “Efektīvas sankcijas: mērķi 2024. gadam”.

Konference klātienē un tiešsaistē pulcēs sankciju jomas ekspertus, lai dalītos pieredzē, kā uzlabot sankciju izpildi. Konferencē piedalīsies jomas eksperti, piemēram, Lars Šmidts (Zviedrijas Ārlietu ministrijas sankciju koordinators), Pjērs-Arnauds Lutons (Eiropas Komisijas Finanšu stabilitātes ģenerāldirektorāts, Finanšu pakalpojumu un kapitāla tirgu savienības pārstāvis), Džemma Konna (“Dow Jones” risku un atbilstības viceprezidente), Eimija Lenglija (Lielbritānijas Finanšu sankciju ieviešanas biroja pārstāve) un citi.

Konferences darba kārtība

Konferencei tiešsaistē iespējams reģistrēties šeit.

Konference tiek organizēta ar EEZ grantu atbalstu, projekts “Darbinieku zināšanu pilnveide noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas apkarošanā Latvijā” (Nr. EEZ/FID/2021/6). Informācija par EEZ finanšu instrumentu: www.eeagrants.lv. Strādājam kopā drošai un konkurētspējīgai Eiropai!

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties