8. Janvāris 2024 12:42
Jaunumi
Reklāmas pakalpojumu sniedzējiem līdz 11. janvārim jāiesniedz izcenojumi par priekšvēlēšanu aģitācijas materiālu izvietošanu

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) atgādina, ka aģitācijas materiālus presē, pilsētvidē un internetā pirms šogad plānotajām Eiropas Parlamenta vēlēšanām drīkstēs izvietot tikai tie reklāmas pakalpojumu sniedzēji, kas būs iesnieguši KNAB izcenojumus par šādu materiālu izvietošanu. Izcenojumu iesniegšanas termiņš ir 11. janvāris.

Lai politiskajām organizācijām, kas kandidē Eiropas Parlamenta vēlēšanās, ir nodrošināti vienlīdzīgi aģitācijas materiālu izvietošanas apstākļi, politisko partiju, to apvienību un deputāta kandidātu aģitācijas materiālus drīkst izvietot tikai tie reklāmas pakalpojumu sniedzēji, kas iesnieguši izcenojums KNAB un Nacionālajā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomē (NEPLP).

Reklāmas pakalpojumu sniedzējiem, kas piedāvā izvietot priekšvēlēšanu aģitācijas materiālus preses izdevumos, publiskajās vietās un internetā, izcenojumi atbilstoši kompetencei jāiesniedz KNAB. Savukārt reklāmas pakalpojumu sniedzējiem, kas piedāvā aģitācijas materiālus izvietot elektroniskajos plašsaziņas līdzekļos, izcenojumi jāiesniedz NEPLP. Lai reklāmas pakalpojumu sniedzēji būtu tiesīgi izvietot aģitācijas materiālus pirms šī gada 8. jūnijā plānotajām Eiropas Parlamenta vēlēšanām, aģitācijas materiālu izcenojumu iesniegšanas termiņš abās iestādēs ir 11. janvāris.

KNAB visus reklāmas pakalpojumu sniedzēju iesniegtos izcenojumus publicē iestādes tīmekļa vietnē.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties