2. Novembris 2023 12:20
Jaunumi
KNAB aicina pieteikties mācībām par korupcijas risku izvērtēšanu un pretkorupcijas pasākumu plāna izstrādi

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) aicina valsts un pašvaldību institūciju, kā arī privātā sektora pārstāvjus pieteikties mācībām “Korupcijas risku izvērtēšana un pretkorupcijas pasākumu plāna izstrāde”. Mācības notiks tiešsaistē 24. novembrī no plkst. 10.00 līdz 14.00.

Pieteikties 3. mācību modulim "Korupcijas risku izvērtēšana un pretkorupcijas pasākumu plāna izstrāde"

Mācību mērķis ir pilnveidot izpratni par efektīvas pretkorupcijas iekšējās kontroles sistēmas izveidi un uzturēšanu, lai preventīvi novērstu korupcijas un interešu konflikta riskus. Mācībās skaidrota gan iekšējās pretkorupcijas sistēmas izveidošanas tiesiskā bāze, gan KNAB vadlīniju piemērošana korupcijas risku identificēšanai un pretkorupcijas pasākumu plāna izstrādei.

Pretkorupcijas pasākumu plāns ir obligāta prasība publiskas personas institūcijās, tāpēc mācību primārā mērķauditorija ir personas, kas atbildīgas par šo plānu ieviešanu un īstenošanu. Vienlaikus KNAB aicina arī privātā sektora pārstāvjus pievērst uzmanību pretkorupcijas mehānismiem uzņēmuma darbībā, izstrādājot un ieviešot pretkorupcijas pasākumu plānu. Lai veicinātu uzņēmumu informētību par pretkorupcijas plāna izstrādi un ieviešanu, mācību sekundārā mērķauditorija ir privātā sektora pārstāvji.

KNAB mācības par korupcijas risku izvērtēšanu un pretkorupcijas pasākumu plāna izstrādi rīko reizi ceturksnī. Mācības ir bezmaksas. Reģistrēties mācībām var līdz 23. novembra plkst. 15.00.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties