15. Jūnijs 2017 12:37
Jaunumi
Satversmes tiesas tiesnesis Artūrs Kučs lasa lekcijas par mediju tiesībām vasaras skolā Igaunijā

Šodien, 15. jūnijā, Satversmes tiesas tiesnesis un Latvijas Universitātes asociētais profesors Artūrs Kučs piedalās starptautiskā vasaras skolā Sāmsalā, Igaunijā. A. Kučs būs viens no pasniedzējiem, kurš studentiem vadīs nodarbības un lasīs lekcijas mediju tiesībās.

Vasaras skolas laikā studentiem būs iespēja uzklausīt vairāku pasniedzēju lekcijas par aktuālajiem tiesību jautājumiem mediju tiesībās un par šo tiesību izpausmēm digitālajā vidē. Mācībspēku vadībā tiks organizētas arī tiesu izspēles. To laikā studenti varēs iejusties reālās dzīves situācijas, kurās saduras mediju tiesības uz vārda brīvību un personas tiesības uz privātās dzīves neaizskaramību.

Vasaras skolu rīko Mediju tiesību sadarbības tīkls, kuru veido Latvijas Universitātes, Tallinas Universitātes (Igaunija), Tamperes Universitātes (Somija) un Reikjavīkas Universitātes (Islande) mācībspēki. Nodarbības un diskusijas par aktuāliem mediju tiesību jautājumiem vadīs visu četru augstskolu docētāji, kā arī citu valstu akadēmiķi un nozares praktiķi.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties