22. Janvāris 2016 09:09
Studenta Vārds
​Aicina novērtēt 2015.gada rudens semestrī apgūtos studiju kursus un mācībspēku darbu

Fakultātes administrācija aicina anonīmi novērtēt 2015.gada rudens semestrī apgūtos studiju kursus un mācībspēku darbu. Studējošo viedoklis ir ļoti svarīgs un nepieciešams, lai pilnveidotu studiju kursu saturu un pasniedzēju darbu. Šo aptauju dati tiek ņemti vērā, arī lemjot par mācībspēku ievēlēšanu akadēmiskos amatos.

Lai aizpildītu aptauju, aicinām autorizēties www.luis.lv, izmantojot​ savu​ lietotāja vārdu un paroli. Sad​a​ļā "Kursu novērtējums (aptaujas)" par katru studiju kursu jāatbild uz 11 jautājumiem, kas aizņems ne vairāk kā 2-3 minūtes.

Jūsu viedoklis ir ļoti svarīgs un nepieciešams, lai pilnveidotu studiju kursu saturu un pasniedzēju darbu. Šī aptauja ir vislabākais veids, gan lai "uzslavētu" pasniedzēju par veiksmīgu darba organizāciju lekcijās un semināros, gan arī lai anonīmi informētu fakultātes un programmu vadību par būtiskiem pārkāpumiem kursa realizācijā​ un​ nepieciešamām pārmaiņām studiju programmā vai mācībspēku sastāvā.

Aptaujas rezultāti tiks izmantoti pasniedzēju darba, studiju kursu un studiju programmu pilnveidei. Dati tiek ņemti vērā, lemjot par mācībspēku atkārtotu ievēlēšanu akadēmiskos amatos.

Rezultāti ir pieejami kursa docētājam​​, studiju programmas direktoram un fakultātes dekānam tikai apkopotā veidā. Fakultātes darbinieki respondentu identitāti noskaidrot nevar.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
CITI STUDENTA VĀRDA JAUNUMI
VISS STUDENTA VĀRDS
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties