28. Oktobris 2016 14:22
Jaunumi
Latvijas delegācija iepazīstas ar Gruzijas tieslietu sistēmu
No TA arhīva

No 25. līdz 29. oktobrim Tiesu administrācijas, Valsts probācijas dienesta, Tieslietu ministrijas un Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas eksperti viesojas Gruzijā Latvijas Ārlietu ministrijas granta “Atbalsts attīstības sadarbības projektiem Latvijas Republikas noteiktajās saņēmējvalstīs” projekta “Sadarbības attīstība starp Gruzijas un Latvijas institūcijām ar mērķi paaugstināt tiesu pieejamību, veicināt uzticēšanos tiesām un tiesībaizsardzības iestādēm un stiprināt tiesiskumu” pieredzes apmaiņas vizītes ietvaros.

Vizītes ietvaros eksperti piedalījās apaļā galda diskusijā par tādiem jautājumiem kā nepilngadīgo antisociālās uzvedības novēršana, meditācijas izmantošana nepilngadīgo tiesvedībā, nepilngadīgo tiesu sistēmas nākotnes perspektīvas u.c.

Eksperti apmeklēja arī Gruzijas Valsts probācijas dienestu, Tieslietu padomi un Apelācijas tiesu.

Ārlietu ministrijas granta projektu “Sadarbības attīstība starp Gruzijas un Latvijas institūcijām ar mērķi paaugstināt tiesu pieejamību, veicināt uzticēšanos tiesām un tiesībaizsardzības iestādēm un stiprināt tiesiskumu” īsteno Tiesu administrācija, savukārt Valsts probācijas dienests ir projekta partneris.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties