3. Oktobris 2022 10:45
Jaunumi
Aicinājums pievienoties “European Law Students’ Association Latvia”

Šā gada augustā savu darbību aktīvi atsāka European Law Students’ Association Latvia (Eiropas tiesību studentu asociācija Latvijā) jeb ELSA Latvia, kas sākotnēji Latvijā tika dibināta 2002. gadā kā daļa no starptautiskā ELSA biedrību tīkla. ELSA Latvia biedrības mērķis ir apvienot Latvijas tiesību studentus un jaunos juristus aktīvai sabiedriskai darbībai, lai veicinātu juridiskās izglītības attīstību, sekmētu tiesību studentu un jauno juristu savstarpēju saprati un sociālo atbildību, kā arī veicinātu cilvēktiesību un indivīda tiesību aizsardzību.

ELSA Latvia biedriem tiek piedāvātas daudz iespējas, kas veicina personības izaugsmi, pilnveido akadēmiskās un sadzīviskās zināšanas, pilnveido prasmes, paplašina redzesloku un sniedz daudzveidīgas alternatīvas biedru nākotnei.

ELSA Latvia šobrīd ir jaunu biedru meklējumos, kuriem ir interese un vēlme realizēt ELSA Latvia kopīgos mērķus! Pieteikties ir aicināti visi interesenti, kas šobrīd studē tiesību zinātni jebkurā no Latvijas augstskolām, kā arī jaunie juristi, kuri jau savas augstskolas gaitas ir pabeiguši, bet kuriem joprojām ir interese iesaistīties studentu aktīvajā dzīvē, kā arī veikt savu ieguldījumu tajā.

Visiem interesentiem lūdzam aizpildīt biedra pieteikuma anketu.

Papildus informāciju variet meklēt https://elsa.org vai rakstot uz elsa.latvija@gmail.com.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties