14. Janvāris 2014 15:30
Jaunumi
KNAB priekšnieks publisko savas darbības un tās rezultātu novērtēšanas komisijai sniegto informāciju
"Lai pārtrauktu iespējamās spekulācijas par maniem pieņemtiem lēmumiem un manu profesionalitāti kopumā, es publiskoju savu novērtēšanas veidlapu tādā apjomā, kādā likums man to ļauj. Tādā veidā ļaujot sabiedrībai izdarīt savus secinājumus," uzsver KNAB priekšnieks J.Streļčenoks
Ieva Lūka, Leta

"Pēdējā laikā publiskajā telpā vairākkārt tiek mēģināts sabiedrībai sniegt maldinošu un nepatiesu informāciju par procesiem saistībā ar mani kā Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieku – gan par mana darba novērtēšanas procesu, gan par „konfliktu” ar manu vietnieci J.Strīķi, par viņas atlaišanas iemesliem un atlaišanas procesu, kā arī par manu profesionālo kompetenci vadīt iestādi. Līdz ar to es vēlos izskaidrot sabiedrībai minētos procesus, lai minimizētu baumas, spekulācijas un nepatiesas informācijas izplatīšanu,"- tā savā publiskotajā paziņojumā norādījis KNAB priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks.

Savā paziņojumā viņš arī norādījis:  "Manas darbības un tās rezultātu novērtēšana par laika periodu no 2011.gada 17.novembra līdz 2013.gada 4.novembrim tika veikta saskaņā ar 13.02.2001. instrukciju Nr.2 un pabeigta 2013.gada 25.novembrī, Ministru prezidentam apstiprinot manas darbības un tās rezultātu novērtēšanas veidlapu. Manas darbības un tās rezultātu novērtēšanas intervijās informēju komisijas locekļus, ka, manuprāt,  mana novērtēšanas anketa nesatur informāciju, kurai būtu piemērojams ierobežotas pieejamības informācijas statuss."

Kā izriet no J. Streļčenoka sniegtā paziņojuma, viņa darbības un tās rezultātu novērtēšanu veikuši pieci komisijas locekļi saskaņā ar Ministru prezidenta 28.10.2013. rīkojumu Nr.382.

KNAB priekšnieka darbības novērtēšanas veidlapa sastādīta uz 32 lapām, savukārt komisija šajā veidlapā, kurā ir VII sadaļas, esot izdarījusi piezīmes tikai divās sadaļās. "Ņemot vērā darba uzdevumu izpildes analīzi un darbam nepieciešamo prasmju novērtējumu, komisija pieņēma lēmumu un novērtēja manu darbu ar C. Saskaņā ar normatīvajos aktos noteikto novērtējums „C” pielīdzināms novērtējumam „Labi”.

Lai pārtrauktu sabiedrības par atklātību „Delna” un citu personu iespējamās spekulācijas par maniem pieņemtiem lēmumiem un manu profesionalitāti kopumā, es publiskoju savu novērtēšanas veidlapu tādā apjomā, kādā likums man to ļauj. Tādā veidā ļaujot sabiedrībai izdarīt savus secinājumus," paziņojumā uzsvēris KNAB priekšnieks.

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka darbības un tās rezultātu novērtēšanas par laika periodu no 17.11.2011. līdz 04.11.2013.veidlapā norādītā informācija.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties