3. Oktobris 2018 13:59
Jaunumi
Projekts “Virtuālais asistents UNA” – starptautiska konkursa finālists

Uzņēmumu reģistra pilotprojekts “Virtuālais asistents UNA” nominēts kā labākais digitālais risinājums konkursā “World Summit Award” 2018 no Latvijas kategorijā “Government & citizen engagement” un iekļuvis pasaules 100 labāko inovatīvo projektu vidū.

Konkursa otrajā kārtā, kas norisināsies šī gada novembrī, tiks izvēlēti labākie projekti katrā kategorijā pasaules līmenī un 2019. gada novembrī laureāti tiks apbalvoti starptautiskā kongresā WSA Global Congress.

Atgādinām, ka Uzņēmumu reģistrs 2018. gada 13. jūnijā atklāja pirmo publiskās pārvaldes virtuālo asistentu Latvijā - UNA. Virtuālais asistents latviešu valodā rakstiski sniedz atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem par jauna subjekta reģistrāciju, iesniegto reģistrācijas dokumentu virzību un likvidāciju. Uzņēmumu reģistra virtuālais asistents UNA ir klientu orientēts rīks, kas pieejams jebkurā diennakts laikā un komunikācijā izmanto saprotamu un vienkāršu, tajā pašā laikā lietišķu komunikācijas stilu. Virtuālais asistents UNA izstrādāts pilotprojekta ietvaros septiņu mēnešu laikā, piecu komandas dalībnieku sastāvā sadarbībā ar uzņēmumu "Tilde".

Vairāk:

Virtuālais asistents UNA

World Summit Awards

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties