4. Marts 2019 10:14
Jaunumi
Iekšlietu ministrs iepazīšanās vizītē apmeklē Valsts policijas Kriminālistikas pārvaldi

Piektdien, 1. martā, iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens iepazīšanās vizītē apmeklēja Valsts policijas Kriminālistikas pārvaldi, lai iepazītos ar situāciju pārvaldē, iepazītos ar darbiniekiem un novērtētu personāla darba apstākļus un kapacitāti. .

“Es redzu, ka tie projekti, kas ir, iesākti ir jāturpina, kā arī vēlos akcentēt to, ka nepieciešams aktualizēt dažādas tēmas, piemēram, tiesu ekspertu apmācības programmu uz daļu no nepieciešamajiem amatiem,” pauda iekšlietu ministrs. Ministrs atzinīgi vērtēja projektus, kas ir jau izstrādāti, piemēram, šautuvē, bet atsevišķās pozīcijās jāveic nelieli uzlabojumi, kas uzlabotu darbinieku darba apstākļus.

Tāpat, tiekoties ar pārvaldes darbiniekiem un vadību, tika uzsvērts tas, ka ir jāmazina rindas uz ekspertīžu veikšanu. Pārvaldes vadība šo jautājumu risina ar dažādiem regulējumiem, kas reizē atvieglo arī eksperta darbu gan pārvaldē, gan notikuma vietā.

Tikšanās tika aizvadīta pozitīvā gaisotnē, ministrs apzināja esošo situāciju pārvaldes telpās, kā arī sarunās ar darbiniekiem tika iezīmētas pārvaldes attīstības tendences, lai kopīgi veidotu darba efektivitāti.

Iekšlietu ministra iepazīšanās vizītes dažādās Iekšlietu ministrijas struktūrās notiek regulāri, lai pēc iespējas labāk varētu iepazīties ar situāciju nozarē un aprunātos ar darbiniekiem.

Iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens pateicas Kriminālistikas pārvaldes darbiniekiem par entuziasmu un līdz šim ieguldīto darbu nozares attīstībā un stiprināšanā.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties