5. Februāris 2019 13:23
Jaunumi
Ieviešot Moneyval rekomendācijas, Pretterorisma centra ekspertu konsultatīvo padomi papildina ar finanšu nozares pārstāvjiem

Otrdien, 5.februārī Ministru kabinets pieņēma grozījumus Ministru kabineta 2005. gada 22. novembra noteikumos Nr. 880 "Pretterorisma centra ekspertu konsultatīvās padomes nolikums", papildinot Pretterorisma centra ekspertu konsultatīvo padomi ar Finanšu ministrijas pārstāvi un Finanšu un kapitāla tirgus komisijas pārstāvi.

Minētās izmaiņas veiktas saistībā ar Pasākumu plānu noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma finansēšanas novēršanai laikaposmam līdz 2019. gada 31. decembrim, kura 9. rīcības virzienā “Terorisma finansēšanas izmeklēšana un kriminālvajāšana” ir paredzēts palielināt izpratni iesaistīto institūciju starpā par vēl izmeklēšanā esošām terorisma finansēšanas lietām vai pārbaudēm. Pasākumu plāns izveidots atbilstoši Eiropas Padomes naudas atmazgāšanas un terorisma finansēšanas novēršanas pasākumu novērtēšanas ekspertu komitejas (Moneyval) rekomendācijām Latvijai.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties