9. Janvāris 2019 14:38
Jaunumi
Izskatīta disciplinārlieta pret zvērinātu tiesu izpildītāju

Zvērinātu tiesu izpildītāju disciplinārlietu komisija 2019. gada 8. janvāra sēdē izskatīja tieslietu ministra 2018. gada 11. novembrī ierosināto disciplinārlietu pret zvērinātu tiesu izpildītāju.

Disciplinārlietu komisija pieņēma lēmumu, kurā konstatēts, ka zvērināta tiesu izpildītāja pieļauto normatīvo aktu pārkāpumu rezultātā ievesta izpildu lieta uz tāda dokumenta pamata, kas nav uzskatāms par izpildu dokumentu Civilprocesa likuma izpratnē, uzturlīdzekļu piedziņas lietā nav veiktas darbības likumā noteiktajā kārtībā un neatrodas visi dokumenti par zvērināta tiesu izpildītāja veiktajām darbībām, zvērināts tiesu izpildītājs nespēja uzrādīt izpildu lietu, kurai jāatrodas arhīvā, nav pamatotas zvērināta tiesu izpildītāja darbības attiecībā uz maksājumu piesaisti Izpildu lietu reģistrā izbeigtās izpildu lietās.

Izvērtējot konstatētos apstākļus, zvērināta tiesu izpildītāja paskaidrojumus, konstatētā disciplinārpārkāpuma raksturu un būtību, kā arī ziņas, kas raksturo iepriekšējo darbu zvērināta tiesu izpildītāja amatā, disciplinārlietu komisija nolēma izteikt zvērinātam tiesu izpildītājam rājienu.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties