21. Septembris 2018 15:33
Jaunumi
Izveidota Baltijas valstu advokātu biroju alianse LEVIN Law

Zvērinātu advokātu biroji Kronbergs Čukste Derling (Rīgā), Glikman Alvin (Tallinā) un Dominas Derling (Viļņa) ir izveidojuši LEVIN Law aliansi – jaunu, spēcīgu spēlētāju Baltijas valstu juridisko pakalpojumu tirgū, kas apvieno pieredzējušo alianses dalībnieku spēkus.

Visi trīs biroji ir labi zināmi Baltijas valstu juridisko pakalpojumu sniedzēji, kas apvieno vietējā tirgus zināšanas un globālo skatījumu, kas visvairāk nepieciešams klientiem sarežģītās situācijās. Biroju sasniegumus augstu novērtējuši starptautiskie juridiskā tirgus pētnieki Chambers, Legal 500 un IFLR1000. Atsevišķi biroju advokāti ir saņēmuši Legal 500 Hall of Fame un Chambers Eminent Practitioners atzinības, kā arī atzīti par Gada advokātiem savās valstīs.

LEVIN alianses plašā pieredze aptver plašu pakalpojumu klāstu: no nopietniem uzņēmumu iegādes un apvienošanas darījumiem, sarežģītiem tiesas un šķīrējtiesas procesiem, tai skaitā Eiropas Savienības Tiesā, finanšu un starptautiskās tirdzniecības darījumiem līdz ikdienas komerctiesību atbalstam.

Valters Kronbergs, Kronbergs Čukste LEVIN vadošais partneris, norāda, ka alianses izveidošana stiprina visu trīs advokātu biroju pozīcijas Baltijas valstu tirgū, padarot LEVIN Law par pievilcīgu sadarbības partneri tiem komersantiem, kas jau darbojas vai vēlas uzsākt biznesu Baltijas valstīs.

Biroja partnere Vineta Čukste-Jurjeva piebilst, ka LEVIN Law, kas balstās uz trīs advokātu biroju esošo pieredzi, ļaus iegūt padziļinātu kompetenci ne tikai tradicionālajās komerctiesību jomās, bet arī tādās specifiskās jomās kā enerģētika, transports, Fintech vai GDPR atbilstības nodrošināšana.

Sākot no 2018. gada 21. septembra, alianses advokātu biroji darbosies ar jauniem nosaukumiem: Kronbergs Čukste LEVIN, Glikman Alvin LEVIN un Dominas LEVIN.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties