6. Septembris 2018 12:46
Jaunumi
Ārlietu ministrija organizē lekciju ciklu “Sankciju likuma efektīva ieviešana Latvijā”

No 12. līdz 28. septembrim Ārlietu ministrija sadarbībā ar Finanšu ministriju, Finanšu un kapitāla tirgus komisiju, Iepirkumu uzraudzības biroju, Patērētāju tiesību aizsardzības centru un Valsts ieņēmumu dienestu rīkos lekciju ciklu “Sankciju likuma efektīva ieviešana Latvijā”.

Lekcijas paredzētas uzraudzības un tiesībsargājošo iestāžu, kā arī finanšu un citu sektoru pārstāvjiem, lai sniegtu ieskatu par sankciju starptautisko kontekstu un pašreizējo normatīvo regulējumu.

Lekciju mērķis ir veicināt izpratni par starptautisko un nacionālo sankciju tiesisko regulējumu, aplūkot nesen veikto Sankciju likuma grozījumu atsevišķus aspektus un skaidrot vispārējo sankciju lomu ārpolitikā, kā arī Latvijas interesi un nepieciešamību nodrošināt atbilstību starptautiskām prasībām jautājumos par sankciju ieviešanas efektivitāti.

Atsevišķu lekciju ieraksti būs pieejami Ārlietu ministrijas mājaslapā un ministrijas kontā videokoplietošanas vietnē YouTube.

Plašāka informācija par sankcijām pieejama arī Ārlietu ministrijas mājaslapas sadaļā Sankcijas.

Lai regulāri saņemtu informāciju par aktualitātēm sankciju jomā, aicinām pierakstīties jaunumiem, sūtot pieprasījumu uz Ārlietu ministrijas informatīvo e-pastu: sankcijas@mfa.gov.lv.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties