2. Augusts 2018 11:59
Jaunumi
Konkurences padome aicina piedalīties aptaujā par banku pakalpojumu izmantošanu

Konkurences padome (KP) aicina iedzīvotājus aptaujā izteikt viedokli par faktoriem, kas ietekmē izvēli mainīt banku. Aptauja noris tirgus uzraudzības ietvaros, kuras mērķis ir izpētīt banku klientu mobilitāti Latvijā.

Uzraudzība sākta, jo Latvijā arvien vairāk novērojamas izmaiņas gan tirgus struktūrā, gan arī banku sniegto pakalpojumu klāstā. Bankas klientu piesaistei mēdz sasaistīt vienu pakalpojumu ar citiem, piemēram, lai saņemtu hipotekāro kredītu, klientam ir jāpārkreditē arī citas īstermiņa saistības uz konkrēto banku, kas savukārt ierobežo klientu mobilitāti izmantot citu banku pakalpojumus. Arī Eiropas Komisija atzinusi, ka banku sektora necaurspīdīguma un grūti salīdzināmo pakalpojumu specifikas dēļ ir būtiski pētīt banku klientu mobilitāti.

KP lūdz aizpildīt aptauju līdz 20. augustam, sniedzot informāciju no privātpersonu, nevis juridisku personu skatupunkta.

Aptauja ir anonīma, un visas atbildes tiks izmantotas apkopotā veidā. Tās aptuvenais aizpildīšanas ilgums – līdz piecām minūtēm.

Saite uz aptauju: https://goo.gl/rk694G

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties