9. Marts 2018 09:31
Jaunumi
Aicina uz Līdsas Universitātes profesora vieslekciju par konkurences tiesību kriminalizāciju

23. martā plkst. 10.00 Latviešu biedrības nama Zelta zālē ar vieslekciju par konkurences tiesību pārkāpumu kriminalizāciju uzstāsies Līdsas Universitātes Juridiskās fakultātes Krimināltiesību pētniecības centra direktora vietnieks, Līdsas universitātes konkurences tiesību un krimināltiesību profesors Pīters Vīlens (Peter Whelan).

Lekciju rīko biedrība “Latvijas tiesību institūts” savas ārvalstu akadēmiķu vieslekciju programmas ietvaros. Pasākumu atbalsta Augstākā tiesa, Konkurences padome, Zvērinātu advokātu padome, Rīgas Latviešu biedrība un žurnāls “Jurista Vārds”.

Lekcijas valoda: angļu valoda bez tulkojuma latviešu valodā, ilgums 2 stundas un pusstunda jautājumu un atbilžu sesija.

Dalība vieslekcijā ir bez maksas ar Latvijas tiesību institūta ielūgumiem. Pieteikumus ielūgumu iegūšanai jāsūta uz: edijs.poga@lti.lv.

Plašāku informāciju skatiet šeit

Biedrība „Latvijas tiesību institūts” ir neatkarīga, nepolitiska, nevalstiska bezpeļņas apvienība, kurā apvienojušās personas ar kopīgām interesēm par Latvijas tiesībām un to attīstību. Institūts vienmēr un visur darbojas neatkarīgi un stāv ārpus politisko partiju politikas. Institūta misija ir veicināt Latvijas Republikas kā demokrātiskas taisnības un tiesību valsts tālāku atjaunošanu, nostiprināšanu un attīstību. 

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties