31. Janvāris 2018 10:37
Jaunumi
Uzņēmumu reģistram no 1. februāra jauna tīmekļa vietne

1. februārī līdzšinējo Uzņēmumu reģistra mājaslapu nomainīs jauna dizaina un uzlabota satura mājaslapa.

Jaunā mājaslapa ir veidota, ņemot vērā mūsdienu tendences tīmekļu vietņu izstrādē. Turklāt mājas lapa būs arī ērti lietojama no viedierīcēm, mobilajiem tālruņiem un planšetdatoriem, kā arī pieejama svešvalodās un pieejama personām ar redzes traucējumiem. Papildus klienti mājaslapā varēs izmantot plaša spektra meklētāju un statistiku savām vajadzībām.

Kā norāda Uzņēmumu reģistra galvenā valsts notāre Guna Paidere: “Līdzšinējā iestādes mājaslapas versija tika izstrādāta 2002. gadā, pašsaprotami, ka attīstoties tehnoloģijām un mainoties iedzīvotāju informācijas lietošanas paradumiem un pieprasījumam, līdzšinējā mājaslapa nebija klientiem ērta un viegli uztverama, rūpējoties par Uzņēmumu reģistra klientu ērtību tika izstrādāta jauna tīmekļa vietne. Jāpiebilst, ka mājaslapa veidota, balstoties uz klientu biznesa vajadzībām, ir ērta, vienkārša savā dizainā, sasaistīta ar sociālajām paltformām.”

Jauno Uzņēmumu reģistra mājaslapas dizainu atklātā konkursā izstrādāja Sabiedrība ar ierobežotu atbildību CUBE Systems, savukārt programmēšanu un tehnisko uzturēšanu veica SIA „SOAAR”.

Informējam, ka jaunā tīmekļa vietne sākotnēji darbosies testa režīmā, iedzīvotāji ir aicināti izteikt viedokli par jauno mājaslapu, kā arī iesūtīt priekšlikumus tās uzlabošanai, sūtot ziņu uz e-pastu info@ur.gov.lv.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties