10. Novembris 2017 00:00
Jaunumi
Uzdāvini “Jurista Vārdu”! VIDEO: Agris Bitāns
1

““Jurista Vārds” ir viens no vērā ņemamiem juridiska rakstura informācijas avotiem, pie tam ne tikai juristiem, bet arī plašākai sabiedrībai. Par savām un citu tiesībām jābūt informētam ikvienam sabiedrības loceklim, tai skaitā arī skolēnam,” žurnālu dāvināt skolām aicina zvērināts advokāts, ZAB “Eversheds Sutherland Bitāns” vadošais partneris Agris Bitāns.

Akcijas “Uzdāvini “Jurista Vārdu”!” ietvaros zvērināts advokāts A. Bitāns žurnāla abonementu 2018. gadam dāvina divām skolām – Jaunstrūžānu pamatskolai un Dricānu vidusskolai.

“Jurista Vārda” 1000. laidiena iznākšanas nedēļā, no 7. līdz 13. novembrim, norisinās akcija “Uzdāvini “Jurista Vārdu” savai skolai, bibliotēkai, studentam vai skolēnam”, kuru rīkot ierosināja vairāki zvērināti advokāti.

Akcijas mērķis – mudināt juristus dāvināt “Jurista Vārda” 2018. gada abonementu savas dzimtās pilsētas bibliotēkai, absolvētajai skolai vai konkrētam studentam vai skolēnam personīgi, lai veicinātu jauniešu interesi par tieslietām un, iespējams, arī jurista profesijas izvēli.

Interesentiem! Abonementu kā dāvanu var noformēt:

Laikā no 7. līdz 13. novembrim, pasūtot "Jurista Vārda" drukātā žurnāla abonementu mūsu Lasītāju servisā, saņem 10 EUR atlaidi!

Akcijas “Uzdāvini “Jurista Vārdu”!” citu vēstnešu videoaicinājumi:

 
 
1 KOMENTĀRS
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Zigis
11. Novembris 2017 / 13:03
2
ATBILDĒT
Apaļš palicis
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties