19. Jūnijs 2017 15:24
Jaunumi
Noslēdzies starptautisks pētījums darba tiesībās
1

Tiesību zinātņu studentu asociācija ELSA Latvia informē, ka ir veiksmīgi slēdzies starptautiskais pētījums darba tiesībās ELSA Legal Research Group on Labour Law.

Pētījums norisinājās sadarbībā ar Starptautisko darba organizāciju (ILO), un tā ietvaros 10 valstu pārstāvji veica nacionālā normatīvā regulējuma izpēti darba tiesību un darba aizsardzības jautājumos.

Pētījumā Latviju pārstāvēja studenti un jaunie juristi: Kristīne Markus, Alīna Kalviša, Rihards Plotka, Oleg Sedyakin, Baiba Kirsteina, Siranuša Matevosjana, Madara Meļņika un Elvīra Krēķe koordinatores Julija Terjuhanas vadībā. Pētījuma ietvaros atbalstu akadēmiskajos jautājumos komandai sniedza zvērināta advokāte Dace Indāne.

Pētījuma rezultātā pēc rūpīgas Starptautiskās darba organizācijas korektoru veiktās pārbaudes tika papildināta starptautiskā LEGOSH datubāzes sadaļa attiecībā uz Latviju, kur ikviens interesents var iepazīties ar valstu nacionālo regulējumu darba tiesību un darba aizsardzības jautājumos pārskatāmā un strukturētā veidā. 

ELSA Latvia cer, ka pētījuma dalībnieku devums palīdzēs esošajiem un topošajiem juristiem ikdienas darbā un studiju darbu izstrādē.

Ar LEGOSH datubāzi vari iepazīties, apmeklējot Pasaules darba organizācijas mājaslapu.

 
 
1 KOMENTĀRS
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Pēteris
20. Jūnijs 2017 / 13:04
0
ATBILDĒT
Oleg Sedyakin - Latvijas pārstāvis?
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties