26. Aprīlis 2017 10:20
Jaunumi
Zinātniskais vakars par Breksita juridiskajām sekām

27. aprīlī plkst. 17.00 Latvijas Universitātes Juridiskajā fakultātē, 153. telpā (Raiņa bulvārī 19, Rīgā) notiks zinātniskais vakars par Breksita juridiskajām sekām, kurā uzstāsies prof. Dr. Hannes Rēslers un prof. Dr. Mels Kenijs.

„Ņemot vērā „breksitiešu” uzskatu, ka „uzvarētājam pienākas viss”, un britu apjukumu 2017. gada Eiropas Savienības sarunu pamatnostādnēs, rodas jautājums, ciktāl ir iespējamas sarunas par Breksitu?” (Mels Kenijs)

Prof. Dr. Mels Kenijs (Mel Kenny) klātesošos iepazīstinās ar prezentāciju „Breksits: kauliņi ir mesti?”, kurā viņš mēģinās prognozēt dzīvi „pēc Breksita”, savukārt otrs referents būs prof. Dr. Hannes Rēslers (Hannes Rösler), kurš uzstāsies ar vieslekciju „Breksita ietekme uz Eiropas komercsabiedrību likumu”, kurā īpašu uzmanību pievērsīs problēmām komercsabiedrību un starptautiskajā privāttiesību likumā, kā arī tiesu sadarbībā.

Kopš 2016. gada Mels Kenijs ir Rīgas Juridiskās augstskolas prorektors. Viņš ir bijis profesors Eiropas Savienības tiesībās un Eiropas Juridisko pētījumu centra direktors Ekseteras koledžā Oksfordā. 2001. gadā viņš ieguva doktora grādu tieslietās Brēmenes Universitātē Vācijā.

Hannes Rēslers kopš 2014. gada ir civillikuma, starptautiskā privātlikuma un salīdzinošo tiesību profesors Zīgenes Universitātē Vācijā. 2003. gadā H. Rēslers ieguva doktora grādu Mārburgas Universitātē ar grāmatu par Eiropas patērētājtiesību likumu.

Zinātniskais vakars notiks angļu valodā. Dalība bez maksas.

Plašāka informācija mājaslapā www.hochschulkontor.lv vai sociālajos portālos facebook un twitter.

Pasākumu organizē Baltijas-Vācijas augstskolu birojs.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
12:19 / 9. MAIJS
Sociālās reformas Eiropā
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties