6. Februāris 2017 11:13
Jaunumi
Noslēgusies advokātu biroja “Ellex Kļaviņš” apvienošanās ar “Glimstedt un partneri”
1.rindā (no kreisās): Raimonds Slaidiņš, Ilga Gudrenika-Krebs, Inita Jurka, Filips Kļaviņš; 2.rindā: Ivars Pommers, Līga Mervina, Pēteris Dalderis, Ēriks Blumbergs, Daiga Zivtiņa, Zinta Jansons, Egons Piķelis.
No "Ellex Kļaviņš" arhīva

Noslēdzoties advokātu biroju “Glimstedt un partneri” un “Ellex Kļaviņš” apvienošanās procesam, “Ellex Kļaviņš” ir kļuvis par lielāko advokātu biroju Latvijā. “Ellex” advokātu biroju alianses komandā Latvijā, Lietuvā un Igaunijā no 1. februāra ir 265 darbinieki, nostiprinot vadošā advokātu biroja pozīcijas Baltijas valstīs.

“Ellex Kļaviņš” vadības komandā šobrīd strādā: Filips Kļaviņš – biroja vadošais partneris; M&A darījumu prakses grupā – Raimonds Slaidiņš un Zinta Jansons, kuriem pievienojies Pēteris Dalderis; Līga Mervina, kura specializējas konkurences tiesībās un regulētajās nozarēs; Daiga Zivtiņa, kas specializējas strīdu risināšanā; Egons Piķelis ar specializāciju banku un finanšu nozarē, kuram pievienojies Ēriks Blumbergs; Ilga Gudrenika-Krebs ar specializāciju nekustamā īpašuma nozarē, kurai pievienojušies Ivars Pommers un Inita Jurka.

Tāpat apvienotais advokātu birojs "Ellex Kļaviņš" iegūs ilggadēju profesionālo pieredzi finanšu darījumu un restrukturizācijas jomā, ko nodrošinās advokāts Raivis Leimanis, sarežģītu komercdarbības strīdu risināšanas pieredzi, ko sniegs advokāts Roberts Rimša, publiskā iepirkuma un infrastruktūras projektu attīstības praksi, ko pievienos vecākais jurists Kārlis Ronis, kā arī citi advokāti un juristi.

Apvienotajā advokātu birojā darbu turpina visa  “GLIMSTEDT un partneri” komanda. No šī gada februāra “Ellex Kļaviņš” strādā vienotā birojā K. Valdemāra ielā 62.

Advokātu birojs “Ellex Kļaviņš” pēc apvienošanās būtiski nostiprinājis vairākus darbības virzienus, kuros savā profesionālajā pieredzē dalīsies abu biroju vadošie juristi. Nozīmīgākie biroja darbības virzieni ir: komerctiesības, uzņēmumu iegāde un apvienošanās (M&A), banku darbība un finanses, strīdu risināšana, ES un konkurences tiesības, nekustamā īpašuma nozare, darba tiesības, komerctiesību un atbilstības pakalpojumi, nodokļu jautājumi, intelektuālais īpašums un tehnoloģijas.

Apvienotajā advokātu birojā “Ellex Kļaviņš” Latvijā strādā 60 darbinieki (47 no tiem ir juristi un 13 – biroja administratīvie darbinieki). Lietuvas birojā “Ellex Valiunas” strādā 156 darbinieki, no kuriem 111 ir juristi. Igaunijas birojā “Ellex Raidla” strādā 49 darbinieki, no kuriem 40 ir juristi.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties