25. Augusts 2016 09:13
Jaunumi
Trīs spēcīgi Baltijas advokātu biroji izveido jaunu aliansi “LEADELL”
Publicitātes foto

Latvijā darbu uzsāk jauna advokātu biroju alianse “LEADELL”, kas apvieno biznesa klientu apkalpošanā specializējušos Baltijas valstu advokātu birojus. “LEADELL” Latvijas partneri zvērinātu advokātu birojs “Fogels, Vītols un Paipa” kopā ar vienu no Igaunijā atpazīstamākajiem advokātu birojiem “Aivar Pilv” un pieredzējušajiem lietuviešu kolēģiem “Balčiūnas & Grajauskas” sadarbības pamatus likuši jau 2012. gadā, lai šodien apvienotos zem jauna vienota nosaukuma “LEADELL”, kas iemieso gan augstas klientu apkalpošanas kvalitātes standartus, gan vienotas vērtības – drošību, uzticību un aizrautību.

Apvienojot spēkus, jaunais Baltijas birojs lepojas ar turpat 50 profesionāliem nozares ekspertiem, kas specializējušies dažādās prakšu jomās, tādējādi ieņemot stabilu vietu Baltijas tirgū. Visi trīs biroji ir starptautiskās alianses “TAGLaw” biedri, kas nodrošina ne tikai atzinību un ekskluzīvas pārstāvības tiesības pasaules mērogā, bet arī nozīmīgas priekšrocības klientiem piedāvāto risinājumu klāstā.

Kārlis Vītols, “LEADELL Fogels, Vītols un Paipa” vadošais partneris, piebilst, ka iespēja ātri izveidot augstas klases starptautisku speciālistu darba grupu ir viena no lielākajām priekšrocībām, kuru nodrošina “LEADELL” komanda. Par piemēru var minēt kādas starptautiskas bankas gadījumu, kuras uzdevumā dažu stundu laikā tika izveidota visaugstākās raudzes speciālistu vienība no Latvijas, Polijas un Beļģijas, lai sniegtu konsultācijas sarežģīta starptautiska tirdzniecības darījuma finansēšanai.

Lai nodrošinātu maksimāli efektīvu klientu apkalpošanu, tiek strādāts divos galvenojos virzienos – specializācija un moderno tehnoloģiju ieviešana darba procesā. Spilgts rezultāts šim darbam ir pašu izstrādāta interneta platforma, kas ļauj daudz efektīvāk organizēt darbu ar klientiem, nodrošināt kontroli un caurredzamību, kā arī informācijas apmaiņu.

Nosaukums “LEADELL” radies no vārda “lead” (tulkojumā no angļu valodas – vadīt), kas simbolizē drošu klientu vadīšanu juridiskos jautājumos un triju Baltijas valstu abreviatūras ELL – Estonia, Latvia, Lithuania (tulk.no angļu val. Igaunija, Latvija, Lietuva). Pārejas posmā visi trīs biroji nosaukumā saglabās arī vēsturisko saikni – “LEADELL Fogels, Vītols un Paipa”, “LEADELL Pilv” un “LEADELL Balčiūnas & Grajauskas”.

“Pēdējos gados izteikti novērojama tendece augt pieprasījumam pēc augstas raudzes starpvalstu juridiskajiem pakalpojumiem, kas skaidrojams ar to, ka Baltijas valstis nereti tiek uztvertas kā vienots tirgus. Atbildot uz pārmaiņām tirgū, kā arī balstoties uz ilggadēju veiksmīgas sadarbības pieredzi ar kolēģiem Latvijā un Lietuvā,  vienotas alianses “LEADELL” izveide bija pārdomāts un loģisks solis tālākai attīstībai un izaugsmei,” komentē Aivars Pilvs, vadošais partneris “LEADELL Pilv” advokātu birojā.

Marius Grajauskas, vadošais partneris “LEADELL Balčiūnas & Grajauskas”, atzīst, ka ir ļoti priecīgs par to, ka ciešā sadarbība starp Baltijas birojiem pāraugusi vienotā zīmolā, līdz ar to klientiem tiek nodrošināts vēl augstvērtīgāks pakalpojums, kas nereti saistāms ar zināšanu un pieredzes apmaiņu starp kaimiņvalstīm.

Plašāka informācija atrodama www.leadell.com

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties