16. Augusts 2016 10:54
Studenta Vārds
Šonedēļ norit pieteikšanās Latvijas Universitātē doktorantūras studijām juridiskajā zinātnē

No 15. līdz 19. augustam noris pieteikšanās doktorantūras studijām Juridiskajā zinātnē, iesniedzot pieteikuma dokumentus Latvijas Universitātes (LU) Studentu servisā.​ Pirms pieteikuma iesniegšanas reflektantam jāsazinās ar izvēlēto Promocijas darba vadītāju, lai izklāstītu sava iecerētā Promocijas darba mērķi, uzdevumus, ​​sagaidāmos rezultātus ​un zinātnisko novitāti.

Doktora studiju programma „Juridiskā zinātne” vērsta uz augsti kvalificētu zinātnieku un akadēmiskā personāla sagatavošanu visās juridiskās zinātnes apakšnozarēs, iegūstot starptautiski pielīdzināmu zinātņu doktora grādu tiesību zinātnē. Programma būtiski atšķiras no citu augstskolu piedāvātajām, jo studijas noris visās septiņās juridiskās zinātnes apakšnozarēs – tiesību teorijā un vēsturē, valsts tiesībās, starptautiskajās tiesībās, civiltiesībās, krimināltiesībās, policijas tiesības, kā arī kriminālistikā un operatīvās darbības teorijā, kas ļauj reflektantiem izvēlēties saistošāko apakšnozari un sekmē veiksmīgākus studiju un rezultātus.

Studiju un pētniecības darbs noris doktorantiem sadarbojoties fakultātes mācībspēkiem - aktīviem zinātniekiem un intensīvi praktizējošiem profesionāļiem.

Studiju procesā tiek ietvertas arī ārvalstu vieslektoru vieslekcijas. Studējošie var pavadīt papildu semestri vai gadu apmaiņas studijās kādā no Juridiskās fakultātes 50 partneruniversitātēm visā Eiropā ERASMUS+ programmas ietvaros, kā arī ārpus Eiropas robežām citu programmu ietvaros. Veiksmīgai promocijas darba izstrādei doktoranti var pavadīt vairākus mēnešus ārvalstu universitātēs, zinātniskajos institūtos, tiesās un citās organizācijas ERASMUS+ prakses programmas ietvaros un saņemt stipendiju.

Pieejamas 5 budžeta vietas, valsts un mecenātu stipendijas.

​​Pieteikšanās doktorantūras studijām 2016.gadā notiek no 15. līdz 19. augustam plkst. 8.30 – 12.30 un 13.00- 17.00 LU Studentu servisā, Raiņa bulvārī 19, 243. kabinetā.

Pēc pieteikšanās 6. septembrī plkst. 14:00 sekos iestājpārbaudījums - pārrunas ar programmas uzņemšanas komisiju.

Līdz 23. septembrim reflektantam tiks paziņoti iestājpārbaudījumu rezultāti. Studentiem, kas izturējuši konkursu un vēlēsies uzsākt studijas, jāreģistrējas studijām (jānoslēdz studiju līgums) no 26. līdz 30. septembrim).

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
CITI STUDENTA VĀRDA JAUNUMI
VISS STUDENTA VĀRDS
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties