26. Aprīlis 2016 13:50
Jaunumi
Tiek organizēti bezmaksas juridiskie semināri uzņēmējiem

18. un 19. maijā plkst. 18:00 Rīgas šķīrējtiesa atkal organizē bezmaksas juridiskus seminārus latviešu un krievu valodā uzņēmējiem un biznesa pārstāvjiem. Šoreiz pieredzējuši juristi dalīsies ar sakrātajām zināšanām par svarīgo un aktuālo tēmu “Juridiskie instrumenti biznesa strīdu novēršanai un risināšanai”.

Semināros lektori pievērsīs uzmanību galvenajiem aspektiem, kā juridiski novērst un risināt strīdus ar partneriem un klientiem. Pastāstīs, kā saprātīgāk aizsargāt biznesu izmantojot pareizu dokumentāciju un pastāstīs par to, kā rīkoties situācijā, kad otra darījuma puse pārkāpj vienošanos. Katrs apmeklētājs saņems arī unikālu materiālu paketi – reālu juridisku instrumentu aprakstus biznesa vadīšanā, instrukcijas, gatavus dokumentu paraugus.

Semināra plāns:

  • Strīdu veidi darījumu vidē;
  • Parādu piedziņa – pakāpeniskas sistēmas ievadīšana uzņēmumā, dokumenti, soda procenti, prasības nodrošinājums;
  • Strīdu risināšanas varianti biznesā (analīze, salīdzinājums);
  • Tiesu izpildītāja loma un izpildraksta nozīme;
  • Mediācija jeb strīda atrisināšana, ejot mierīgu ceļu;
  • Strīdu ar biznesa partneriem novēršanas varianti.

Diemžēl daudziem cilvēkiem biznesa sfērā vienkārši nav pieejami informatīvie dati par to, kā juridiski pareizi vadīt biznesu, lai tas būtu izdevīgi un lai tam netiktu tērēts pārāk daudz laika, kuram ir tik liela vērtība. Semināri tiek organizēti ar mērķi izglītot uzņēmējus un sniegt tiem palīdzību problēmu risināšanā un novēršanā.

Rīgas šķīrējtiesa sāka organizēt bezmaksas juridiskus seminārus 2014. gadā. No tā laika tika organizēti 12 semināri, kurus apmeklēja un atstāja labvēlīgas atsauksmes un lūgumus turpināt šo praksi 158 cilvēki. Ar atsauksmēm un detalizētāku informāciju par semināriem var iepazīties Rīgas šķīrējtiesas mājaslapā.

Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc apmeklēt seminārus var tikai iepriekš piesakoties. Reģistrēties var, sūtot rakstisku pieteikumu uz elektroniskā pasta adresi info@court.lv, norādot vārdu, uzvārdu, telefona numuru un informāciju par to, kurā valodā ir vēlme noklausīties semināru. Pasākumu norises adrese: Rīga, E. Birznieka-Upīša iela 18, 4. stāvs.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties