2. Februāris 2016 15:17
Jaunumi
Bezmaksas juridiskie semināri uzņēmējiem

Rīgas šķīrējtiesa (RŠT) organizē bezmaksas juridiskos seminārus uzņēmējiem un biznesa pārstāvjiem. Semināri notiks plkst.18 10.februārī krievu un 11.februārī latviešu valodā. Speciālisti ar 15 gadu lielu pieredzi jurisprudences un šķīrējtiesvedības sfērā pastāstīs par efektīviem biznesa vadīšanas instrumentiem. Semināra tēma: “Efektīva parādu piedziņa un šķīrējtiesa”.

Nav noslēpums, ka bizness ir ļoti atkarīgs no kompānijas apgrozāmajiem līdzekļiem. Taču šie līdzekļi bieži vien pārvēršas par partneru parādiem. Semināri palīdzēs iemācīties aizsargāt biznesu, izmantojot pareizos dokumentus, kā arī ieteiks konkrētas darbības gadījumā, ja darījumu attiecību norunas tika pārkāptas. Semināru galvenais mērķis – novērst problēmu rašanos biznesā, kā arī iemācīties ātri, vienkārši un izdevīgi tos risināt.

Rīgas šķīrējtiesa savas darbības laikā ir sakrājusi pietiekami daudz vērtīgu zināšanu, lai ar tām dalītos, tāpēc aktīvi darbojas uzņēmēju izglītošanā. Divu gadu garumā ir organizēti jau 10 semināri, kurus apmeklējuši dažādu darbības sfēru biznesa pārstāvji. Katru reizi Rīgas šķīrējtiesa saņem daudz pateicīgu atsauksmju un lūgumu turpināt semināru organizēšanas praksi.

Semināru “Efektīva parādu piedziņa un šķīrējtiesa” plāns:

  • Parādu piedziņas etapi uzņēmumā;
  • Dokumenti parādu piedziņā;
  • Piedziņas veidi tiesas kārtībā;
  • Prasības nodrošinājums (īpašuma arests);
  • Soda procentu veidi un aprēķina kārtība;
  • Šķīrējtiesvedības nianses.

Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc apmeklēt seminārus var tikai iepriekš piesakoties. Reģistrēties var, sūtot rakstisku pieteikumu uz elektroniskā pasta adresi info@court.lv, norādot vārdu, uzvārdu, telefona numuru un informāciju par to, kurā valodā ir vēlme noklausīties semināru. Pasākumu norises adrese: Rīga, E.Birznieka-Upīša ielā 18, 4.stāvā.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties