3. Decembris 2015 13:45
Jaunumi
Projekts “Sociālais darbs kriminālo tiesību jomā” – veiksmes stāsts Eiropas līmenī

Eiropas komisijas (EK) Izglītības un kultūras ģenerāldirektorāta eksperti izraudzījušies par “veiksmes stāstu” projektu “Sociālais darbs kriminālo tiesību jomā” kura realizēšanā piedalījās arī Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes Sociālo un politisko pētījumu institūts, kā arī Valsts probācijas dienests.

Projekts Avansas universitātes (Nīderlande) pētnieku vadībā tika īstenots no 2012.gada oktobra līdz 2014.gada oktobrim un tā mērķis bija uzlabot probācijas darbinieku sagatavošanu Eiropā un sagatavojot mācību materiālus bakalaura, maģistra un profesionālajām studiju programmām par darbu ar nebrīvprātīgiem klientiem.

EK izglītības un kultūras ģenerāldirektora ekspertu piešķirtais statuss “veiksmes stāsts” nozīmē to, ka šis ir pabeigts projekts, kura ietekme un ieguldījums politikas veidošanā, inovatīvie rezultāti un/vai radošā pieeja tā mērķu sasniegšanai var kalpot par iedvesmas avotu pārējiem. Projektu atlase balstīta uz stingriem projektu kvalitātes, rezultātu nozīmības un atbilstības kritērijiem.

Projekta partneri – Utrehtas universitāte (Nīderlande), Bukarestes universitāte (Rumānija), Strečleidas universitāte (Lielbritānija), De Monforta (Lielbritānija), Latvijas Universitāte, Francijas augstākā penitenciārās administrācijas skola,  Reimsas Šampaņas-Ardēnu universitāte (Francija), Maltepes universitāte (Turcija) un Nīderlandes, Norvēģijas un Latvijas probācijas dienesti, kā arī Eiropas Probācijas organizācija.

Papildu informācija par projektu

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties