10. Oktobris 2014 09:00
Jaunumi
ZAB „Spīgulis & Kukainis” piešķirs izcilības stipendiju Rīgas Juridiskās augstskolas maģistrantūras studentam

2014.gada rudenī, zvērinātu advokātu birojs „Spīgulis & Kukainis” sadarbībā ar nodibinājumu „Rīgas Juridiskās augstskolas fonds” RJAF, ir nodibinājuši Rīgas Juridiskās augstskolas fonda RJAF „Spīguļa & Kukaiņa izcilības stipendiju”. Stipendijas mērķis ir studiju laikā finansiāli atbalstīt spējīgus un centīgus Rīgas Juridiskās augstskolas maģistrantūras studentus, kā arī dot iespēju topošajiem juristiem iepazīties ar advokāta profesiju, praktizējot vienā no dinamiskākajiem advokātu birojiem Latvijā.

ZAB „Spīgulis & Kukainis” partneri, zvērināti advokāti Artūrs Spīgulis un Matīss Dāvis Kukainis, iepazinās, mācoties kopējā kursā RJA 2003.gadā. Abi biroja partneri ir absolvējuši RJA, iegūstot maģistra grādu programmā „Starptautiskās un Eiropas Savienības tiesības”, un pirms sešiem gadiem kopā nodibināja ZAB „Spīgulis & Kukainis”.

ZAB „Spīgulis & Kukainis” (www.ska.lv) ir pilna servisa juridisko pakalpojumu sniedzējs ar advokātiem, kuri ir licencēti kā Amerikas Savienotajās Valstīs, tā Latvijā. Biroja komanda ir rūpīgi atlasīta, lai katram juristam būtu sava atbildības sfēra un lai kvalitatīvi varētu sniegt klientiem palīdzību ikvienā jautājumā.   

Biroja mērķis ir vienmēr piedāvāt ātru, profesionālu un radošu risinājumu klientiem. ZAB „Spīgulis & Kukainis” ir Geneve Group International ekskluzīvais Latvijas biedrs. Birojs ir ilggadējs Amerikas Tirdzniecības palātas Latvijā biedrs un biroja partneris M.D.Kukainis šobrīd ir Amerikas Tirdzniecības palātas prezidents. Biroja partneri A.Spīgulis un M.D.Kukainis ir augsti vērtēti juridiskajā un biznesa vidē, birojam apkalpojot nozares līderus tādās jomās kā farmācija, tranzīts, kosmētika, pārtikas ražošana, būvniecība, ostu pakalpojumi kā arī Latvijas un ārvalstu bankas. Birojs ir iekļauts starp rekomendējamiem advokātu birojiem tādās pasaulē atzītās vietnēs kā The Legal 500 un IFLR 1000.  

Rīgas Juridiskā augstskola (RJA) piedāvā starptautisku studiju vidi Latvijā un nodrošina pasaules līmeņa bakalaura un maģistra izglītību tiesību, biznesa, diplomātijas, ES tiesību un politikas, kā arī juridiskās lingvistikas jomās.

ZAB „Spīgulis & Kukainis” un Rīgas Juridiskās augstskolas fonda nodibinātā „Spīguļa un Kukaiņa izcilības stipendija” ietver pusi no stipendiāta semestra studiju maksas RJA un praktizēšanas iespēju ZAB „Spīgulis & Kukainis”. Finanšu līdzekļus stipendijai nodrošina ZAB „Spīgulis & Kukainis”. Stipendija tiks piešķirta konkursa kārtībā, uz stipendiju var pretendēt pilna laika studenti, kas ir rezidenti, kuri studē RJA maģistrantūras programmu „Starptautiskās un Eiropas tiesības”, „ES tiesības un politika” vai „Pārrobežu komerctiesības” 1.studiju gadā un kuri ir starp divdesmit labākajiem minēto programmu studentu vidū. 

Stipendiāta noteicošie atlases kritēriji ir izcilība studijās un pētnieciskajā darbā RJA, pretendenta pieredze un spējas strādāt patstāvīgi izvēlētajā jomā, kā arī atbilstība zvērinātu advokātu biroja „Spīgulis & Kukainis” korporatīvajām vērtībām.

Stipendijas pretendentu izvērtēšanu un lemšanu par stipendijas piešķiršanu veiks Stipendijas komisija. Pieteikšanos stipendiju konkursam izsludinās RJA fonds, izvietojot informāciju RJA mājaslapā un citos RJA materiālos.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties