16. Septembris 2014 14:39
Jaunumi
Notiks konference “Starptautiskās investīcijas nekustamajā īpašumā Latvijā 2014”

2014.gada 30.oktobrī viesnīcas Radisson Blu Latvija konferenču zālē norisināsies ikgadējā konference “Starptautiskās investīcijas nekustamajā īpašumā Latvijā 2014”.

Jau trešo gadu pēc kārtas konferencē piedalīsies Latvijas un Baltijas līmeņa vadošie nekustamā īpašuma speciālisti, nozares eksperti, kā arī investori, kas dalīsies savā pieredzē par nekustamā īpašuma tendencēm un aktualitātēm nākotnē.

Konferences programma veidota  trīs sesijās. Pirmajā blokā tiks  apskatītas globālās tendences  no investīciju un ekonomikas attīstības skatupunkta, bet otrajā sesijā savā pieredzē dalīsies aktīvi  investori. Notiks arī banku pārstāvju un nozares ekspertu diskusija par to, kādi ir izaicinājumi, lai investētu Latvijā un Baltijā kopumā. Savukārt trešajā sesijā tiks skartas vairākas  aktuālas tēmas proti, kādēļ izvēlēties investēt un veidot biznesu Latvijā, Baltijā, kā arī kāda ir reāla pieredze ārpakalpojumu centru izveidē Austrumeiropā, tai skaitā Latvijā.

Lai apskatītu programmu un reģistrētos ej.uz/investicijas2014.

Konferenci organizē pilna servisa pasākumu organizēšanas uzņēmums IDEA HOUSE events sadarbībā ar starptautisko nekustamā īpašuma konsultantu kompāniju Colliers International un pasākuma galvenajiem partneriem ABLV Banku A/S, SEB Banku un vienu no vadošajiem advokātu birojiem SORAINEN, kā arī attīstītājs  HANNER.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties