16. Jūlijs 2014 12:01
Jaunumi
Bizness un tiesības apvienotas maģistra programmā
2

Ņemot vērā mūsdienu darba tirgus konkurences apstākļus, nepietiek ar vienas nozares pārzināšanu. Nepieciešama izcilība un spēja analizēt starpdisciplināru nozaru specifiku. Tieši tāpēc RSU Eiropas studiju fakultātes Reģionālās ekonomikas un biznesa katedra piedāvā unikālu un modernu profesionālā maģistra studiju programmu "Bizness un tiesības Eiropas Savienībā", kas apvieno aktuālāko no abām nozarēm.

Līdz 8.augustam Rīgas Stradiņa universitātē notiek pieteikšanās profesionālā maģistra studiju programmai "Bizness un tiesības Eiropas Savienībā".

Programma dod iespēju studentiem apgūt gan Eiropas Savienības biznesa, gan tiesību specifiku. Programmas izpilde sniegs izprani par Eiropas Savienības uzņēmumu tiesībām, starptautiskā biznesa stratēģiju un vadību, finanšu menedžmentu starptautiskajā biznesā, Eiropas Savienības nodokļu tiesībām un citām ar biznesu un tiesībām Eiropas Savienībā saistītām aktualitātēm.

Lekcijas vada pieredzējuši, augsta līmeņa ārvalstu un Latvijas pasniedzēji, kuriem ir gan nozīmīga praktiskā, gan akadēmiskā pieredze. Studijas notiek pēc moduļu principa, kas studējošajiem dod iespēja apgūt un kārtot noslēguma pārbaudījumu vienā studiju priekšmetā, nevis daudzus pārbaudījumus sesijas laikā.

Studijas programā "Bizness un tiesības Eiropas Savienībā" iespējams apvienot ar darbu. Lekcijas notiek piektdienu vakaros no plkst. 18.00 līdz 21.00 un sestdienās no plkst. 9.00 līdz 14.00.

Tāpat studenti var izmantot iespēju studējošo apmaiņas programmas „Erasmus" ietvaros doties uz kādu no daudzajām RSU partneraugstskolām Eiropā, lai iegūtu multikulturālu studiju pieredzi.

Programmā aicināti pieteikties motivēti un uz izaugsmi orientēti studenti. Labākajiem studentiem piedāvāsim divas bezmaksas vietas.

 
 
2 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
S.
16. Jūlijs 2014 / 15:49
0
ATBILDĒT
Šķiet, ka tā ir jauna programma, tā ka diezin vai kāds absolvents atradīsies:-)
Juris
16. Jūlijs 2014 / 14:57
0
ATBILDĒT
Izklausās sakarīgi. Gribētos dzirdēt kāda absolventa komentāru.
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties