23. Jūnijs 2014 00:59
Jaunumi
Policija Līgo svētku un Jāņu reidu laikā 10 000 apzinīgo autovadītāju dāvinās "Vichy" dzeramo ūdeni

Jau ceturto gadu pēc kārtas Valsts policija kopā ar Aldari Līgo svētku un Jāņu reidu laikā 10 000 apzinīgo autovadītāju, kuru izelpā netiks konstatēts alkohols, kā simbolisku pateicību pasniegs Vichy dzeramo ūdeni.

"Valsts policijai esam piegādājuši 10 000 Vichy ūdens pudelīšu, un tās saņems visi tie autovadītāji, kuri pie stūres būs sēdušies skaidrā," saka Aldara vadītājs Marguss Kasteins, kurš arī atzīmē: "Jāņu svinību neiztrūkstoša sastāvdaļa ir alus baudīšana, tādēļ jau vairākus gadus līgotājiem atgādinām, ka alus lietošana nav savienojama ar sēšanos pie stūres. Arī šogad svinētājiem vēlamies atgādināt, ka izvēle ir pavisam vienkārša - vai nu alus baudīšana, vai transportlīdzekļa vadīšana."

"Alkohola pārbaudes uz ceļiem svētku laikā ir svarīgas, īpaši, ja ņemam vērā pēdējo mēnešu traģiskos negadījumos, kuros gājuši bojā jaunieši, kas sēdušies pie stūres alkohola reibumā. Policijas reidi ir nepieciešami, taču tie var radīt neērtības godīgiem autovadītājiem - var nākties ilgāku laiku pavadīt ceļā līdz galamērķim, tādēļ sadarbība ar Aldari ir veids, kā varam kaut nedaudz iepriecināt šoferīšus un dot viņiem iespēju veldzēties," piebilst Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks N.Krapsis.

Iepriekšējos gados Aldaris un Valsts policija ir saņēmuši pozitīvas atsauksmes no autovadītājiem par šādu pateicības izrādīšanu, tādēļ arī šogad akcija tiek turpināta.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties