9. Maijs 2014 12:43
Jaunumi
Pēc ministra iniciatīvas VARAM uzsāk reģionālās tikšanās ar pašvaldību juristiem

Pēc ministra Romāna Naudiņa iniciatīvas šodien, 9.maijā, Valmierā notiek Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) un Valmieras pilsētas pašvaldības organizēta juristu tikšanās, lai pārrunātu juridiska rakstura jautājumus pašvaldību darba ietvaros.

Atklātajā diskusijā piedalās VARAM, Latvijas Pašvaldību savienības un pašvaldību pārstāvji.

Šādu tikšanos galvenais mērķis ir rast vienotu juridisku izpratni par pašvaldībām aktuāliem juridiskiem jautājumiem. Konsultācija ietver informēšanu par būtiskākajiem aspektiem un problēmjautājumiem pašvaldību saistošo noteikumu izstrādē, atbilžu sniegšanu uz pašvaldību iepriekš iesūtītajiem jautājumiem, kā arī brīvās diskusijas par citiem juridiska rakstura jautājumiem.

Ministrs Romāns Naudiņš uzsver: „Juristu pulcēšanās Valmierā ir pirmā no plānotajām reģionālajām tikšanās reizēm. Turpmāk šāda veida apaļā galda diskusijas ar pašvaldību juristiem tiks organizētas arī citos reģionos. Ikvienas pašvaldības pārstāvji tiek laipni aicināti tās apmeklēt, lai kopīgi apzinātu un risinātu problēmjautājumus, veidotu vienotu juridisko izpratni, kā arī uzlabotu savstarpējo komunikāciju.”

VARAM aicina arī citu ministriju pārstāvjus piedalīties reģionālajās tikšanās, tādējādi veicinot ministriju un pašvaldību efektīvu un veiksmīgu sadarbību.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties