18. Marts 2014 16:45
Jaunumi
Lietotājiem pieejama juristavards.lv jaunā – mobilā - versija
Jurista Vārds

Tagad portāla juristavards.lv saturs ir draudzīgs ne tikai datoriem un planšetēm, bet arī mobilajiem tālruņiem, jo lietotāju ērtībām ir radīta pilnībā jauna mobilā versija: m.juristavards.lv. Tādas līdz šim nav bijis vispār, tāpēc tas ir būtisks jaunievedums.

Iepriekš juristavards.lv saturs bija pieejams arī mobilajos tālruņos, taču pilnajā, nevis šim nolūkam īpaši pielāgotā versijā. Saprotams, ka, no lietotāju skatpunkta raugoties, portāla satura un iespēju lietošana tādā formātā nebija ne parocīga, ne rosinoša tur ilgi uzkavēties.

Tādēļ, kā jau tas ierasts attiecībā uz elektroniski pieejamiem mūsdienīgiem produktiem, arī juristavards.lv redakcija ir pabeigusi darbu pie sava portāla jaunās mobilās versijas izstrādes, kura nule nodota lietotāju rīcībā:m.juristavards.lv

Neraugoties uz mobilās versijas kompakto formātu, tajā joprojām ir pieejams viss portāla pilnās versijas saturs: žurnāls un e-žurnāls, ziņas, domnīcas ieraksti, afišas sludinātie jaunumi un amatu konkursu vakances. Turklāt arī e-žurnāls automātiski pielāgojas mobilajai ierīcei un ir tikpat ērti lietojams kā datorā.

Tāpat ir nodrošināta meklēšanas iespēja un arhīva satura pieejamība, saglabājot galvenos atlases kritērijus: autoru katalogs, tiesību nozaru un tiesību prakses katalogs u.c.

Mobilā versija piedāvā arī autorizēšanās iespēju, kas nodrošina piekļuvi autorizētā lietotāja profilā uzkrātajai informācijai – rakstiem mapēs, citātiem un piezīmēm. Tāpat ir nodrošināta atskaite par lietotāja apskatītajiem žurnāla rakstiem u.c.

Savukārt, ja nepieciešams, mobilajā versijā  ir piedāvāta arī izeja uz portāla pilno saturu (tā sauktajā kājenē) un norādīti kontakti saziņai ar redakciju vai lasītāju servisu.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
VĒL PAR ŠO TĒMU
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties