11. Marts 2014 13:51
Jaunumi
Lazdovski pārceļ Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra amatā
Tieslietu ministrijas valsts sekretārs Mārtiņš Lazdovskis ar 24.martu pārcelts Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra amatā.
Foto: Māris Kaparkalējs, LV

Ministru kabinets šodien, 11.martā, nolēma pārcelt līdzšinējo Tieslietu ministrijas (TM) valsts sekretāru Mārtiņu Lazdovski šādā pašā amatā Ekonomikas ministrijā (EM).

Ekonomikas ministrijas pārstāvji norāda, ka M.Lazdovska kandidatūru šim amatam virzījis ekonomikas ministrs Vjačeslavs Dombrovskis. Izvērtējot viņa atbilstību šim amatam, ir ņemta vērā M.Lazdovska iegūtā izglītība – ekonomikas maģistrs. Tāpat viņam ir ilggadēja pieredze vadošos amatos valsts pārvaldē, pieredze politikas plānošanas dokumentu izstrādē, kā arī teicamas angļu valodas zināšanas.

M.Lazdovskis jaunos pienākumus sāks pildīt no 24.marta. Par TM valsts sekretāra pienākumu izpildītāju iecelts ministrijas Administratīvā departamenta direktors Raivis Kronbergs.

M.Lazdovskis Tieslietu ministrijas valsts sekretāra amatā bija kopš 2008.gada jūnija. Pirms tam viņš bija Valsts zemes dienesta ģenerāldirektors un vairākus gadus strādājis arī Lauku atbalsta dienestā.

EM bijušais valsts sekretārs Juris Pūce pērn novembrī nolēma atkāpties no amata. Toreizējais ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts atzina, ka jauns EM valsts sekretārs, visticamāk, tiks meklēts valsts pārvaldē.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties