22. Novembris 2013 11:10
Jaunumi / Zolitūdes traģēdija
Ministru prezidenta V.Dombrovska līdzjūtība
Ministru prezidents Valdis Dombrovskis ieradies Zolitūdes mikrorajonā, kur iebrucis veikala "Maxima" jumts un gājuši bojā desmitiem cilvēku.
LETA / Evija Trifanova

Publicējam Ministru prezidenta Valda Dombrovska līdzjūtību Zolitūtes traģēdijā cietušajiem, viņu ģimenēm un tuviniekiem.

Premjerministrs:

"Latvijas Republikas valdības vārdā paužu visdziļāko līdzjūtību Zolitūtes traģēdijā cietušajiem, viņu ģimenēm un tuviniekiem. Šis negaidītais un traģiskais notikums ir satricinājis mūsu valsti, un savās domās esam kopā ar visiem, kurus skārusi šī nelaime. Lai arī kādi būtu tās iemesli, šī traģēdija prasījusi pārāk lielu upuru skaitu.

Vēlos izteikt savu līdzjūtību arī nelaimes seku likvidēšanas darbos bojāgājušo ugunsdzēsēju un glābēju ģimenēm un darba kolēģiem. Šie vīri, kas nekavējās rīkoties, lai sniegtu palīdzību cietušajiem un drupās iesprostotajiem cilvēkiem, ir pelnījuši visdziļākos mūsu cieņas apliecinājumus. Viņu dzīvības ir neaprakstāms zaudējums gan ģimenēm, gan Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam, gan mūsu valstij.

Novēlu ātru un pilnīgu atlabšanu arī tiem iedzīvotājiem un glābējiem, kuri pašlaik ievietoti slimnīcās."

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
ZOLITŪDES TRAĢĒDIJA
AKTUĀLI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties