1. Marts 2021 17:37
Jaunumi
Sākusies reģistrācija uz bezmaksas juridisko biznesa vebināru “Kā minimalizēt juridiskos riskus starptautiskajā biznesā 2021. gadā”

“Kam pieder informācija, tas valda pār pasauli!” Rīgas šķīrējtiesa aicina jūs uzzināt jaunu noderīgu informāciju, kas palīdzēs jums pārvaldīt savu pasauli – savu biznesu!

Ja jūs strādājat ar starptautiskiem uzņēmumiem vai jūsu plānos ir sākt sadarbību ar tiem, bet jūs saskarieties ar daudziem jautājumiem, kas saistīti ar starptautisko ekonomisko darbību, tad īpaši jums Rīgas šķīrējtiesa organizē BEZMAKSAS juridisko biznesa vebināru par starptautisko biznesa risku samazināšanu.

29. martā plkst. 15.00 bezmaksas juridiskais biznesa vebinārs “Kā minimalizēt juridiskos riskus starptautiskajā biznesā 2021. gadā

Vebināra plāns

1. Praktiskie piemēri kā bez maksas pārbaudīt ārvalstu partnerus un noskaidrot neuzticamus klientus.

2. Starptautiskā ekonomiskā līguma pamatpunkti. Pamatrisku izskatīšana.

3. Pašas dārgakās atrunas izstrāde līgumā – atruna par piemērojamām tiesībām un šķīrējtiesas atrunu.

4. Jaunā atruna par Nepārvaramas varas apstākļiem, kuru 2020. gadā ieteica Starptautiskās tirdzniecības kamera. Kā pareizi ierakstīt līgumā. Kā tā darbojas.

5. Kā pēc nepieciešamības izvēlēties tiesu. Veidi tiesvedības izmaksu samazināšanai.

Vebināra lektors: Konstantīns Ivanovs – tiesību doktors, NVS valstu tiesību padomnieks Foxen Law Offices, juridiskās biroja Constantlaw līdzdibinātājs, starptautiskais arbitrs (Viļņa, Lietuva/Sanktpēterburga, Krievija), Rīgas šķīrējtiesas šķīrējtiesnesis.

Pasākuma valoda – krievu. Plānotais laiks – 1 stunda 30 minūtes.

Apmeklēt vebināru var tikai pēc iepriekšēja pieraksta, aizpildot reģistrācijas formu Rīgas šķīrējtiesas mājaslapā. Saite vebināra reģistrācijai: https://court.lv/lv/atbalsts/seminari

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties