22. Janvāris 2021 10:04
Jaunumi
Aicina juristus piedalīties aptaujā par profesionālās informācijas avotiem

Esi jurists? Lasi žurnālu “Jurista Vārds” / juristavards.lv vai izmanto citus profesionālās informācijas avotus? Aicinām piedalīties žurnāla redakcijas veidotajā aptaujā par profesionālās tieslietu informācijas ieguvi un iespējām uzlabot "Jurista Vārda" piedāvājumu. Mēs vēlamies kļūt vēl labāki, tāpēc katra atbilde ir svarīga! Pateicībā par dalību respondentiem tiks dāvināts tematisks "Jurista Vārda" laidiens.

"Jurista Vārda” redakcija aicina ikvienu juristu piedalīties aptaujā “Juristu profesionālās informācijas vajadzību un žurnāla "Jurista Vārds" uzlabojumu izpēte”. Aptaujas mērķis ir noskaidrot Latvijas tiesībnieku ieradumus un vajadzības profesionālās informācijas ieguvē un veicināt žurnāla turpmāko attīstību.

Aptaujā ir 23 jautājumi, un tajā piedalīties būs iespējams no 22. līdz 31. janvārim. Atbildēm uz jautājumiem nepieciešamas aptuveni 9–12 minūtes.

Aptauja ir anonīma, un tajā iegūtie dati tiks izmantoti tikai rezultātu analīzei apkopotā veidā.

Aptauja pieejama šeit.

Pateicībā par ieguldīto laiku aptaujas dalībnieki noslēgumā varēs izvēlēties vienu no trim biezākajiem "Jurista Vārda" pagājušā gada tematiskajiem žurnāliem (par bērnu tiesībām, par jauno Ekonomisko lietu tiesu vai par ES Vispārējo tiesu).

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā lūdzam sazināties ar “Jurista Vārda” redakciju pa e-pastu juristavards@lv.lv.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties