23. Janvāris 2020 14:02
Jaunumi
Uzņēmēji tiek aicināti uz bezmaksas juridisko biznesa semināru

20. februārī plkst. 18.00 notiks izglītojošs bezmaksas juridiskais seminārs biznesa īpašniekiem un pārstāvjiem par tēmu "Šķīrējtiesas loma mūsdienu biznesā”. Seminārs ir domāts tiem, kas sastopas ar līguma saistību nepildīšanu no partneru vai klientu puses, un tiem, kas vēlās, lai biznesam būtu papildus uzticams juridiskais drošības spilvens, kuru jau aktīvi pielieto komercsfērā attīstītajās valstīs.  Seminārs notiks E. Birznieka-Upīša ielā 18-7, Rīgā.

Rīgas šķīrējtiesa kā semināra organizators mudina uzņēmējus domāt par sava biznesa juridisko drošību pirms tam, kad rodas kādas problēmas. Spriežot pēc savas 20 gadu pieredzes, tā apgalvo, ka 90% juridisko biznesa problēmsituāciju, kas ir saistīti ar partneru darījuma nosacījumu nepildīšanu, izriet no līguma, kurš vienkārši neparedz šis problēmsituācijas.

Bezmaksas semināra laikā apmeklētāji iegūs zināšanas par to, kā rīkoties, lai novērstu vai risinātu ātri, vienkāršoti, konfidenciāli, efektīvi un savā teritorijā strīdu ar partneri vai klientu.

Semināra plāns:

  • Šķīrējtiesa – kas tas ir un kā tā palīdz stabilizēt biznesa juridiskos procesus;
  • Kompetence jeb ar kādiem strīdiem var griezties;
  • Līgums, atruna un viss, kas ir nepieciešams dokumentos;
  • Svarīgas nianses strīdos ar fiziskām personām jeb kā novērst problēmas ar PTAC;
  • Valsts tiesas un šķīrējtiesas salīdzinājums – visi plusi un mīnusi;
  • Kā risināt strīdu ar ārzemju partneri savā teritorijā?
  • Kas notiek pēc sprieduma saņemšanas un kas ir izpildraksts?
  • Auditorijas jautājumi – lektores kvalitatīvas atbildes.

Semināra lektore: Ilga Jansone – Rīgas šķīrējtiesas kancelejas vadītāja. Speciāliste, caur kura rokām katru nedēļu iziet desmitiem dažāda satura līgumu, lietu, spriedumu un problēmjautājumu. Ilga, kā kompetents konsultants, ātri un kvalitatīvi risina radušos jautājumus un to problemātiku, tā palīdzot uzņēmējiem. Ir liela pieredze šķīrējtiesvedības un uzņēmējdarbības jomā.

Visiem semināra apmeklētājiem tiks izdalīta noderīgu materiālu mape, kas ir veidota tā, lai varētu nekavējoties to sākt izmantot savā uzņēmumā kā špikeri, kas palīdz sekot līdzi dažām niansēm, runājot par darījuma slēgšanu un vadīšanu, kā arī palīdz kopumā sakārtot juridisko drošību uzņēmumā.

Sakarā ar ierobežotu vietu skaitu, lai piedalītos pasākumā, ir nepieciešama iepriekšēja reģistrācija, kas notiek Rīgas šķīrējtiesas mājaslapā sadaļas "Atbalsts" apakšsadaļā "Semināri".

Viena bezmaksas semināra apmeklēšana var atmaksāties ar desmitiem un simtiem izdevušos darījumu!

Informācija par organizāciju:

Rīgas šķīrējtiesa (RŠT) tika izveidota 1999. gada 1. aprīlī un šobrīd ir viena no Latvijas šķīrējtiesu līderiem, kura aktīvi attīstās un piedāvā tiesvedības procesu visaugstākajā kvalitātē. Organizācija aktīvi popularizē šķīrējtiesvedību Latvijā. RŠT štatā jau ir 58 profesionāli šķīrējtiesneši, kuri kopā ar RŠT strādā pie tā, lai padarītu Latvijas uzņēmējdarbības jomu drošāku, izdevīgāku un veiksmīgāku.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties