21. Janvāris 2019 11:27
Jaunumi
Prokuratūras struktūrvienības uzsāks darbu jaunās telpās Rīgā, Kalnciema ielā 14

21. janvārī divas prokuratūras struktūrvienības – Rīgas pilsētas Kurzemes rajona prokuratūra un Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas prokuratūra uzsāks darbu jaunās telpās, mūsdienīgā un labiekārtotā darba vidē – ēkā Rīgā, Kalnciema ielā 14.

Jaunā mājvieta atrodas apbūves aizsardzības teritorijā “Āgenskalns”. Ēka celta 1927. gadā.

Atjaunotajā ēkā no šodienas strādā 34 prokuratūras darbinieki. Pielāgojot ēku prokuratūras vajadzībām tika veikta nama pārbūve, tai skaitā pārsegumu pastiprināšana un nomaiņa, jumta nomaiņa un siltināšana, ārsienu siltināšana, kā arī fasādes atjaunošana. Tāpat notika iekštelpu pārplānošana, iekšējo un ārējo inženiertīklu izbūve un remonts, kā arī energoefektivitātes paaugstināšana ēkā un teritorijas labiekārtošana. Darbiniekiem tagad ir pieejamas moderni kabineti un plašas koplietošanas telpas – sapulču zāle, pārrunu telpa, kā arī atpūtas zona un mājīga virtuve bēniņos, liels pagalms un autostāvvietas. Ēka aprīkota ar nepieciešamajiem drošības risinājumiem.

Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas prokuratūra iepriekš bija izvietota sociālās ēkas telpās E. Smiļģa ielā, savukārt Rīgas pilsētas Kurzemes rajona prokuratūra iepriekš atradās Daugavgrīvas ielā.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties