4. Janvāris 2019 10:04
Jaunumi
Pirmo reizi notiks Satversmes tiesas darba gada atklāšanas svinīgā sēde

Trešdien, 9. janvārī, plkst. 15.00 Satversmes tiesā notiks Satversmes tiesas svinīgā sēde, ar kuru simboliski tiks noslēgts aizgājušais un atklāts jaunais Satversmes tiesas darba gads.  Uz svinīgo sēdi aicinātas augstākās valsts amatpersonas, tādējādi akcentējot valsts varas atzaru dialogu.

Svinīgo sēdi atklās Satversmes tiesas priekšsēdētāja Ineta Ziemele, kura sniegs ziņojumu par konstitucionālo tiesību aktualitātēm Latvijā 2018. gadā. Pēc ziņojuma sekos priekšlasījums par demokrātiju un tiesiskumu Latvijā, ko sniegs Satversmes tiesas aicinātā goda viešņa – Eiropas Parlamenta deputāte Sandra Kalniete.

Pēc svinīgās sēdes plkst. 16.30 sekos preses konference, kurā Satversmes tiesas priekšsēdētāja Ineta Ziemele un Satversmes tiesas priekšsēdētājas vietniece Sanita Osipova prezentēs pārskatu par Satversmes tiesas darbu 2018. gadā un atbildēs uz klātesošo jautājumiem.

Pārskats par Satversmes tiesas darbu tiks publicēts Satversmes tiesas mājaslapā 9. janvārī plkst. 9.00.

Interesenti Satversmes tiesas svinīgās sēdes un preses konferences norisi varēs vērot tiešraidē internetā Satversmes tiesas mājaslapā, kā arī ziņu portālā Delfi.lv.

Satversmes tiesas svinīgā sēde tiešraidē būs vērojama šeit.
Preses konferences tiešraide būs pieejama šeit.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties