6. Decembris 2018 13:23
Jaunumi
Satversmes tiesas priekšsēdētājas vietniecei Sanitai Osipovai piešķir Valsts policijas apbalvojumu

Otrdien, 4. decembrī, Satversmes tiesas priekšsēdētājas vietniece Sanita Osipova piedalījās Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes svinīgajā pasākumā par godu Valsts policijas 100. gadadienai. Šajā pasākumā Sanitai Osipovai tika pasniegts Valsts policijas apbalvojums “Jubilejas Goda zīme “Latvijas Valsts policijai 100””.

Svinīgo apbalvojumu pasniegšanas ceremoniju atklāja Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Grišins. Viņš savā uzrunā sniedza vēsturisku ieskatu Latvijas kriminālpolicijas dibināšanā un tās attīstībā līdz mūsdienām, vienlaikus uzsverot kriminālpolicijas īpašo lomu Latvijā. Viņš sacīja – neraugoties uz to, ka noziedzības formas mainās, policijas darbinieki ir gatavi nākotnes izaicinājumiem un kopā ar saviem uzticamajiem sadarbības partneriem tos nešaubīgi pārvarēs.

Sanita Osipova izteica pateicību par saņemto apbalvojumu un atzina, ka tiesu vara tāpat kā Valsts policija ikdienā dara vienu darbu – stiprina Latvijā tiesiskumu. Viņa aicināja šo darbu darīt ar visaugstāko atbildību, lai nostiprinātu Latvijas kā demokrātiskas tiesiskas valsts pamatvērtības.

Pasākuma laikā tika apbalvoti Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes struktūrvienību darbinieki, kā arī sadarbības partneru pārstāvji no prokuratūras, Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja un pazudušo personu meklēšanas biedrības “Bezvests.lv”.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties