20. Novembris 2018 12:46
Jaunumi
Aicinām piedalīties LV portāla lietotāju aptaujā!

Šogad LV portāls - lvportals.lv - piedzīvojis lielas pārmaiņas un kopš iepriekšējās lietotāju aptaujas pagājuši 3 gadi. Laiks jaunai! Piedalies - izsaki viedokli par esošo un vēlamo!

LV portāls ir daļa no oficiālā izdevēja “Latvijas Vēstnesis” uzturētās valsts, pilsoniskās un tiesiskās informācijas platformas. Tā moto ir CILVĒKS. VALSTS. LIKUMS.

Ko aicina vērtēt?

2018. gada pavasarī publiskota LV portāla jaunā versija - pilnībā ir mainīts vietnes vizuālais koptēls, uzlabota funkcionalitāte, saturā ieviestas jaunas tēmas. Šādā veidolā lietotāji vietni iepazina īsi pirms mūsu valsts Neatkarības atjaunošanas svētkiem 4. maijā.

LV portāls aicina savus lietotājus aptaujā izteikt viedokli par vietni, tās saturu, iespējām un vēlamajiem turpmākajiem jaunievedumiem.

Aptaujā iekļauti 18 jautājumi, un atbildēšana uz tiem aizņems 6-7 minūtes. Aptaujas anketa ir anonīma, un iegūtos datus LV portāls izmantos tikai apkopotā veidā. Ar aptaujas rezultātiem un galvenajiem secinājumiem redakcija iepazīstinās arī lietotājus.

LV portāla auditorija

Sešu mēnešu laikā LV portālam pieaugusi auditorija. Starptautiskās interneta izpētes uzņēmuma “Gemius ” publiskotie oktobra dati uzrāda ievērojumu auditorijas kāpumu. LV portāls pirmo reizi ir pārsniedzis 200 tūkstoš lietotāju robežu – oktobrī portālu apmeklējuši 207 226 reālie lietotāji, kas veido 13,98 % no kopējās Latvijas interneta lietotāju auditorijas. Tādējādi LV portāls ir pakāpies par divām pozīcijām un ieņem 17. vietu Latvijas tīmekļvietņu sarakstā.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties