9. Oktobris 2018 14:02
Studenta Vārds
Piedalies prof. Kārļa Dišlera konstitucionālās tiesas JUBILEJAS izspēlē!

Neapšaubāmi, katru gadu gaidītākā nacionālā mēroga tiesu izspēle ir klāt un šogad – īpašās jubilejas noskaņās! Prof. Kārļa Dišlera fonds sadarbībā ar ELSA Latvija organizē jau XX konstitucionālo tiesību izspēles, šajā gadā galveno izaicinājumu metot starptautisko finanšu sankciju virzienā. Pēc kāzusa atrisināšanās studenti noteikti varēs sevi atzīt ne tikai par konstitucionālo un starptautisko publisko tiesību, bet arī lieliskiem dzeloņstiepļu ekspertiem.

Prof. K. Dišlera konstitucionālo tiesību tiesas procesa izspēles ir uzskatāmas par šobrīd prestižāko un tradīcijām bagātāko nacionālā mēroga tiesas procesa izspēli, kas daudziem studentiem paver ceļu uz dalību starptautiskajās izspēlēs un kuru katru gadu tiesā izcili tiesību jomas eksperti.

Īpašs paldies šā gada kāzusa sagatavotājai Kristīnei Līcei, kuras izdoma un prasmīgi savītie fakti un detaļas ļaus studentiem ar nepagurstošu entuziasmu aizstāvēt konstitucionālas sūdzības iesniedzēja un Saeimas pozīciju!

Tiesu procesa izspēles kāzuss un nolikums pieejami "Jurista Vārds" mājaslapā, ELSA Latvija interneta vietnē www.facebook.com/ELSALatvia un Prof. K. Dišlera izspēles interneta vietnē www.facebook.com/disleraizspele.

Komandu kāzusa risinājuma rakstveida argumentācija (gan konstitucionālās sūdzības iesniedzēja, gan Saeimas atbildes) iesniedzama līdz šā gada 19. novembrim, nosūtot uz e-pastu disleraizspele@gmail.com. Izspēles organizatori būs arī pateicīgi, ja līdz 26. oktobrim komandas apstiprinās dalību izspēlē, nosūtot komandu pieteikuma anketu.     

Kā īpašs pārsteigums izspēles dalībniekiem  – šogad izspēles mutvārdu daļa norisināsies divas dienas 7. un 8. decembrī.

Lai gatavošanās izspēlei noritētu drošāk un pārliecinošāk, izspēles organizatori arī atgādina par iespēju piesaistīt treneri komandas darbā. Ja konkrēta persona vēl nav padomā, piedāvājam treneri izvelēties no izspēles organizatoru sagatavotā treneru saraksta.

Papildu informācija, rakstot uz prof. K. Dišlera tiesas procesa izspēles e-pastu:  disleraizspele@gmail.com vai sazinoties ar izspēles organizatoriem izspēles Facebook lapās.

Izspēļu nolikums

Kāzuss

Pieteikuma veidlapa

Treneru saraksts

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
CITI STUDENTA VĀRDA JAUNUMI
VISS STUDENTA VĀRDS
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties