6. Septembris 2018 15:01
Jaunumi
KP priekšsēdētāja konferencē Ņujorkā akcentē konkurences izaicinājumus modernajās ekonomikās

Konkurences padomes (KP) priekšsēdētāja Skaidrīte Ābrama no 6. līdz 7. septembrim piedalās un uzstāsies 45. Starptautiskajā pretmonopola tiesību un politikas konferencē (45th Annual Conference on International Antitrust Law and Policy) Ņujorkā, kas ieguvusi plašu atpazīstamību kā viens no nozīmīgākajiem konkurences tiesību pasākumiem nozarē. 

Fordhamas konkurences tiesību institūta (Fordham Competition Law Institute) rīkotajā konferencē KP priekšsēdētāja uzrunās konferences dalībniekus par konkurences aspektiem saistībā ar tīkla efekta izplatību jeb saistītu uzņēmumu darbošanos kopīgā tīklojumā un tehnoloģisko inovāciju attīstību modernajās ekonomikās.

Šogad konferences paneļdiskusijas veltītas pretmonopola politikai un populismam, apvienošanās uzraudzībai visā pasaulē, jauniem izaicinājumiem konkurences tiesību un veselības aprūpes jautājumos, kā arī vertikālo vienošanos konkurences ierobežojumiem un multi-jurisdikcionālu risku un jautājumu pārvaldībai.

Konferencē piedalīsies konkurences iestāžu vadītāji un augstākās amatpersonas, pārstāvji no juridiskajām firmām, akadēmiķi un konkurences tiesību studenti no visas pasaules.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties