2. Augusts 2018 12:24
Jaunumi
Valsts kontrole aicina iedzīvotājus vērtēt transporta infrastruktūras kvalitāti Rīgā

Valsts kontrole aicina iedzīvotājus piedalīties aptaujā un novērtēt Rīgas transporta infrastruktūru. Tā ir būtiska gan rīdziniekiem, gan pilsētas viesiem – kājāmgājējiem, velosipēdistiem, autobraucējiem un ikvienam, kurš pārvietojas ar sabiedrisko transportu. Valsts kontrolei ir svarīgi noskaidrot iedzīvotāju viedokli, veicot revīziju par to, kā Rīga plāno transporta infrastruktūras attīstību un kas faktiski tiek paveikts.

Valsts kontrole revīzijā analizē, vai Rīga transporta infrastruktūru plāno, veido un uztur efektīvi un ekonomiski. Revidenti vērtē svarīgāko darbu plānošanu un to, kas no iecerētā tiek īstenots un cik ekonomiski pašvaldība rīkojas. Revīzijā tiek pievērsta uzmanība arī dažādu transporta infrastruktūras objektu attīstībai, tai skaitā park-and-ride autostāvvietām un veloceliņu izbūvei.

“Teorētiski Rīgas pašvaldība apzinās, ka ikvienam ir svarīgi droši un ērti nonākt no punkta A uz punktu B neatkarīgi no pārvietošanās veida. Tomēr bieži dzirdam par dažādām problēmām. Vērtējot, kā Rīgas mērķi un plāni atspoguļojas darbos, mums ir svarīgs cilvēku viedoklis par transporta infrastruktūras kvalitāti,” skaidro Valsts kontrole.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties