8. Maijs 2018 14:21
Jaunumi
Tieslietu ministra balvu par radošumu saņem VPD vadītājs Mihails Papsujevičs

Latvijas valsts un tieslietu nozares simtgades gadā tieslietu ministra balvu “Jaunrade tiesiskai Latvijai” saņēmis Valsts probācijas dienesta (VPD) vadītājs Mihails Papsujevičs.

Šogad ministra balva tika pasniegta jau septīto reizi un tās mērķis ir motivēt ikvienu tieslietu sistēmā strādājošo meklēt radošus risinājumus savā darbā.

Tieslietu ministrs atzīst, ka VPD vadītāju vislabāk raksturo viņa kolēģu teiktais – radošs, vērsts uz attīstību, moderns vadītājs, kas atvērts jaunām idejām un inovatīviem risinājumiem, mudina to darīt arī savus kolēģus.

Mihails Papsujevičs vada VPD jau piekto gadu, probācijas dienestā viņš strādā kopš 2004. gada un aktīvi piedalījies sodu izpildes sistēmas attīstībā. M. Papsujeviča vadībā VPD veiksmīgi ieviesis Elektroniskās uzraudzības sistēmu, ko atzinīgi vērtē ārvalstu eksperti. VPD darbinieki aktīvi apgūst labo praksi citās Eiropas valstīs un dalās ar Latvijas pieredzi. Pateicoties VPD vadītāja iniciatīvai, ieviesta jauna pieeja sadarbībā ar pašvaldībām un atbildīgajiem dienestiem, stiprinot VPD lomu sabiedrības drošības veicināšanā.

Tieslietu ministra balva ir atzinība par radošo ieguldījumu tieslietu sistēmas efektivizēšanā. Pirmais to saņēma Uzturlīdzekļu garantiju fonda administrācijas direktors Edgars Līcītis. Iepriekšējos gados to ir saņēmuši arī Raivis Kronbergs, tobrīd Tieslietu ministrijas Administratīvā departamenta direktors, tagad – valsts sekretārs; Irēna Kucina, Tieslietu ministrijas valsts sekretāra vietniece tiesu jautājumos, kā arī Edvīns Balševics, Tiesu administrācijas direktors, un Ilona Spure, Ieslodzījuma vietu pārvaldes priekšniece. Pērn tieslietu ministrs to pasniedza Latgales apgabaltiesas priekšsēdētājam Andrim Strautam par viņa ieguldījumu tiesu teritoriālās reformas īstenošanā Latgalē.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties