5. Decembris 2017 13:15
Jaunumi
Tiesu administrācija atzīta kā labākais darba devējs
1

3. decembrī, Latvijas Valsts iestāžu, pašvaldību, uzņēmumu un finanšu darbinieku arodbiedrība Latviešu biedrības namā rīkoja ikgadēju pasākumu ar mērķi apbalvot 2017. gada labāko darba devēju un aktīvākos darbiniekus, starp 172 arodbiedrībā apvienotajām iestādēm un 4000 darba ņēmēju.

Tiesu administrācija, kā darba devējs, kas nodrošina modernus darba drošības apstākļus un augstus darba tiesību aizsardzības standartus, atzīta kā labākais darba devējs, saņemot apbalvojumu “Sadarbības partneris 2017”, kuru pasniedza arodbiedrības priekšsēdētājs Andrejs Jirgensons un Tiesu darbinieku arodorganizācijas priekšsēdētājs Ēriks Pūle.

Tāpat pasākuma laikā, par priekšzīmīgu darbu tiesā un aktīvu darbību arodbiedrībā, apbalvota Rīgas apgabaltiesas Civillietu tiesas kolēģijas kancelejas vadītāja Inta Simakova.

“Ir liels prieks un pagodinājums tikt atzītiem par labāko darba devēju. Mums ir svarīgi būt nepārtrauktā attīstībā pilnveidojot iestādes darbību un darbinieku labsajūtu, jo labs darbaspēks mūsdienu pasaulē ir kļuvis par svarīgāko atbalsta punktu, lai veiksmīgi sasniegtu izvirzītos mērķus,” stāsta Tiesu administrācijas direktors Edvīns Balševics.

 
 
1 KOMENTĀRS
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Tiesneša palīgs
5. Decembris 2017 / 13:28
0
ATBILDĒT
Jē, kā tad! Vai balvas devēji palūkoja darbineku algas un darba apstākļus tiesās, piem., Tukuma tiesā?
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties