20. Oktobris 2017 09:45
Jaunumi
Tieslietu ministrija uzņem Bosnijas un Hercegovinas valsts pārvaldes pārstāvju delegāciju
No TM arhīva

Latvijā no 16. līdz 20. oktobrim viesojas Bosnijas un Hercegovinas valsts pārvaldes pārstāvju delegācija, kuras sastāvā bija vairāki pārstāvji no Tieslietu ministrijas, Ekonomiskās plānošanas ministrijas, Finanšu ministrijas un valdības ģenerālsekretariāta.

Vizītes ietvaros delegācija viesojās Tieslietu ministrijā, kur tikās ar Tieslietu ministrijas Stratēģijas departamenta direktori Agnesi Rācenu-Krūmiņu, lai dalītos stratēģiskās izstrādes jautājumos. Savukārt Nozaru politikas departamenta direktore Olgu Zeile dalījās pieredzē par politikas plānošanas procesiem.

Vizītes laikā delegācija apmeklēja arī Latvijas Republikas Saeimu, Latvijas Republikas Ministru kabinetu, Pārresoru koordinācijas centru, Finanšu ministriju, Labklājības ministriju, Valsts kontroli, lai saņemtu labas prakses piemērus stratēģiskā plānošanā un stratēģijas īstenošanā, kas ļauj labāk noteikt prioritāros darbības virzienus un mērķtiecīgi plānot resursus dažādu valsts pārvaldes iestāžu funkciju ietvaros.

Mācību vizīte noritēja projekta “Stratēģiskās plānošanas un politikas veidošanas kapacitātes stiprināšana – II fāze” ietvaros. Projekta mērķis ir turpināt attīstīt funkcionējošu un ilgtspējīgu stratēģiskās plānošanas sistēmu, kas attiecas uz budžeta plānošanu un pierādījumos balstītas politikas veidošanu.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties