3. Oktobris 2017 16:18
Jaunumi
Arī šoruden tiesībzinātnes studenti saņems “Jurista Vārdu” bez maksas
Santa Sāmīte, Latvijas Vēstnesis

Labas tradīcijas jākopj! Un šis rudens nav izņēmums − šodien atklāta specializētā žurnāla "Jurista Vārds" rudens akcija vairākās Rīgas augstskolās.

Visu oktobri tiesībzinātnes studentiem būs pieejams noteikts skaits žurnāla bezmaksas eksemplāru. Otrdienu priekšpusdienās katrā no augstskolām tiks nogādāti “Jurista Vārda” jaunākie numuri. Kopumā katru otrdienu pie studentiem ceļu mēros 800 bezmaksas eksemplāri.

Šī akcija ir izdevēja “Latvijas Vēstnesis” un "Jurista Vārda" redakcijas labās gribas žests − iepazīstināt tiesībzinātnes studentus ar specializēto izdevumu topošajiem profesionāļiem. Tā iecerēta, lai paplašinātu studentu iespējas iepazīties ar šo juristu neklātienes forumu un iegūt mācību procesā noderīgas zināšanas un atziņas.

Žurnāla stendi izvietoti šādās Latvijas augstskolās:

  • Latvijas Universitāte, Juridiskā fakultāte;
  • Biznesa augstskola “Turība”;
  • Rīgas Stradiņa universitāte;
  • Baltijas Starptautiskā akadēmija.

Tāpat rudens akcijas ietvaros ar Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas un Daugavpils Universitātes atbalstu "Jurista Vārds" šā gada 12. oktobrī minētajās Latgales augstskolās rīko redakcijas tikšanos ar lasītājiem. Aicināts ikviens interesents!

Studentu ievērībai

Katrā no augstskolām ik otrdienu tiks nogādāts noteikts žurnāla eksemplāru skaits. Stendi līdz nākamajai otrdienai vairs netiek papildināti.

Šogad akcija ilgs piecas nedēļas − tātad piecas oktobra otrdienas (03.10.; 10.10.; 17.10.; 24.10. un 31.10.). Akcijas laikā žurnāli studentiem pieejami bez maksas.

Atgādinām, ka oktobrī ir iespēja abonēt "Jurista Vārdu" par īpaši izdevīgu cenu: jebkurš žurnāla abonementa veids 2018. gadam − ar 10 eiro atlaidi!

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties