14. Septembris 2017 15:17
Jaunumi
Balso par atsaucīgu valsts pārvaldes darbinieku!
No VK arhīva

Ar īpašu pasākumu Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes Rīgas 1.nodaļā ceturtdien, 14. septembrī, tika atklāta laba servisa kustības kampaņa valsts pārvaldē. Tās laikā ikvienam Latvijas iedzīvotājam ir iespēja balsot par atsaucīgiem un laipniem valsts pārvaldes darbiniekiem un novērtēt labākos no labākajiem.

Atklāšanas pasākuma laikā sabiedrībā zināmi cilvēki iejutās klientu apkalpošanas speciālistu lomā, tādējādi cenšoties vairāk izprast klientu apkalpošanas darba specifiku. Pasākumā piedalījās Valsts kancelejas direktors Jānis Citskovskis, Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidente Ineta Radēviča, Radio SWH personība Kaspars Breidaks, TV personība Jana Duļevska un SEB bankas Private Banking vadītāja Aija Miķelsone, iesaistoties personas apliecinošu dokumentu noformēšanā un izsniegšanā, kā arī klientu apkalpošanā.

Ar laba servisa kustību valsts pārvaldē Valsts kanceleja jau trešo gadu pēc kārtas aicina iedzīvotājus novērtēt izcilu klientu apkalpošanu un balsot par atsaucīgiem valsts iestāžu darbiniekiem. Laba servisa kustības mērķis ir izcelt labākos no labākajiem, lai viņi iedvesmotu citus valsts pārvaldē strādājošos. Balsošanas kampaņa ilgs no 14. septembra līdz 12. novembrim. Novērtēt atsaucīgu valsts pārvaldes darbinieku iespējams, aizpildot anketu tīmekļvietnē www.mazaksslogs.gov.lv un mobilajā lietotnē “Futbols”

Labākos trīs 2017. gada klientu apkalpošanas speciālistus un iestādi, par kuru iedzīvotāji būs atdevuši visvairāk balsu, paziņos svinīgā apbalvošanas ceremonijā.

Laba servisa kustība ir iniciatīva, ko Valsts kanceleja aizsāka 2015. gadā, lai uzlabotu valsts pārvaldes iestāžu darbu un attīstītu uz klientu orientētu kultūru. Līdz ar šo kustību tika iedibināta arī “Klientu apkalpošanas goda balva”. Katru gadu to pasniedz trīs visatzinīgāk novērtētajiem valsts pārvaldes darbiniekiem, ko nosaka iedzīvotāju balsojums.

Pērn “Klientu apkalpošanas goda balvu” saņēma Inita Tauriņa, Lauku atbalsta dienesta klientu apkalpošanas speciāliste no Valmieras, Ilona Zorova, Valsts ieņēmumu dienesta galvenā nodokļu inspektore no Jelgavas un Ausma Rava, Sociālās integrācijas valsts aģentūras sociālā pedagoģe no Jūrmalas. Savukārt 2015. gadā goda balvu saņēma Guna Slāģe, Valsts zemes dienesta klientu konsultante no Jelgavas, Lorija Trepcova, Valsts meža dienesta vecākā referente no Balviem un Vanda Bērziņa, Valsts ieņēmumu dienesta galvenā nodokļu inspektore no Rīgas.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties