11. Septembris 2017 10:36
Jaunumi
Iesaisties – novērtē atsaucīgus klientu apkalpošanas speciālistus valsts iestādēs!

Ar laba servisa kustību valsts pārvaldē jau trešo gadu pēc kārtas aicinās iedzīvotājus novērtēt izcilu klientu apkalpošanu un balsot par atsaucīgiem valsts iestāžu darbiniekiem. Laba servisa kustības mērķis ir izcelt labākos no labākajiem, lai viņi iedvesmotu citus valsts pārvaldē strādājošos!

Valsts kanceleja kampaņu atklās ceturtdien, 14. septembrī, ar īpašu pasākumu Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē, kurā klientu apkalpošanas speciālistu lomā iejutīsies sabiedrībā zināmi cilvēki – sportisti, uzņēmēji, TV un radio personības u.c.

Valsts kancelejas direktors Jānis Citskovskis: “Mēs varam lepoties, ka valsts pārvaldē strādā daudz godprātīgu, atsaucīgu un laipnu darbinieku ar izcilām klientu apkalpošanas prasmēm, kuras augsti novērtē arī klienti. Taču kā it visās dzīves jomās – vienmēr var labāk un labāk! Tāpēc esam gatavi mācīties un uzklausīt iedzīvotāju vērtējumu, lai sniegtu kvalitatīvus pakalpojumus un palīdzētu katram klientam atrast situācijai piemērotu risinājumu. Tādēļ laba servisa kustības mērķis ir izcelt pašus labākos valsts pārvaldes darbiniekus, kuri iedvesmo citus un palīdz veidot labāku pārvaldi!”.

Laba servisa kustība ir iniciatīva, kuru Valsts kanceleja aizsāka 2015. gadā, lai uzlabotu valsts pārvaldes iestāžu darbu un attīstītu uz klientu orientētu kultūru. Līdz ar šo kustību tika iedibināta arī “Klientu apkalpošanas goda balva”. Katru gadu to pasniedz trīs visatzinīgāk novērtētajiem valsts pārvaldes darbiniekiem, kas tiek noskaidroti iedzīvotāju balsojumā. Balsot iespējams, aizpildot anketu tīmekļvietnē mazaksslogs.gov.lv un mobilajā lietotnē “Futbols” no 14. septembra līdz 12. novembrim.

Pērn “Klientu apkalpošanas goda balvu” saņēma Inita Tauriņa, Lauku atbalsta dienesta klientu apkalpošanas speciāliste no Valmieras; Ilona Zorova, Valsts ieņēmumu dienesta galvenā nodokļu inspektore no Jelgavas un Ausma Rava, Sociālās integrācijas valsts aģentūras sociālā pedagoģe no Jūrmalas. Savukārt 2015. gadā goda balvu saņēma Guna Slāģe, Valsts zemes dienesta klientu konsultante no Jelgavas; Lorija Trepcova, Valsts meža dienesta vecākā referente no Balviem; Vanda Bērziņa, Valsts ieņēmumu dienesta galvenā nodokļu inspektore no Rīgas.

Kampaņas video

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties